onsdag 18. september 2019

Vitusapotek kundeklubb

Vitusapotek gir deg nå flere personlige fordeler med å være fast kunde hos oss. Registrer deg i appen og velg en eller flere klubber tilpasset dine interesseområder; Motta innmeldingstilbud og få tilgang til faste gode . Motta nyhetsbrev med konkurranser, tilbud og .

Microlife til medlemmer av VI+ kundeklubb nett apotek. Vi feirer vår nye kundeklubb VI+ med faktorrabatt på solkrem. Jo høyere solfaktor, desto høyere rabatt. Registrer deg som VI+ Kunde i dag og hent din. Meld deg inn i Vitusapotek kundeklubb VI+ og få invitasjon til gratis foredrag med meg.


Alle som registrerer seg og samtykker til nyhetsbrev får link til. Bli med i Vitusapotek Kundeklubb du også:) 9. Forrige artikkelVelkommen til januarsalg! Uansett hvilket Vitusapotek du besøker så skal kundeopplevelsen være den samme gode. Registrer deg i VI Kundeklubb for faste fordeler og tilbud . Meld deg inn i Vitus Apotek sin kundeklubb, VI+, og motta en gratis shower gel fra Declaré til en verdi av 14-. Berit Nordstrand inngår samarbeid med Vitusapotek.


Vitusapotek ønsker å tilrettelegge tjenester som gjør det enklere for deg å ta vare på din helse.

Vi har derfor samlet flere av våre tjenester i en egen app til deg! Det viktigste for oss er at vi formidler vår kunnskap til deg på en god måte, slik at du får full nytte av produktene du får hos oss. Bli medlem av Halden Storsenters Kundeklubb Mange fordeler for deg – helt gratis! Torvbyen kundeklubb er en klubb hvor vi blant annet sender ut meldinger o- Konkurranser med premier - Nyheter.


Unik klubbinformasjon- Ekstra gode klubbtilbud Det er naturligvis gratis å være med i Torvbyen kundeklubb. Vi har derfor samlet flere av våre tjenester i en . Vitusapotek Solsiden - byens eneste vaktapotek. Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som . Vi som jobber i Vitusapotek er stolte av vår fagkunnskap, og vi holder oss oppdaterte på nye produkter. Anton Sport, Ark, Sunkost, Mester Grønn, MENY og Vitusapotek – ja alle har massevis av knallgode tilbud. Herkules sin kundeklubb er en klubb hvor vi blant annet sender ut meldinger o- Konkurranser med premier.


Unik klubbinformasjon- Ekstra gode klubbtilbud Det er naturligvis gratis å være med i Herkules sin kundeklubb. Magasinets kundeklubb er en klubb hvor vi blant annet sender ut meldinger o- Konkurranser med premier. Unik klubbinformasjon- Ekstra gode klubbtilbud Det er naturligvis gratis å være med i Magasinets kundeklubb.


Senterets storsatsning er derfor Stovner Senters kundeklubb. Stovner Senterets kundeklubb er en klubb hvor vi blant annet sender ut meldinger. Meld deg inn nå – bli invitert på VIP-kveld! Som medlem vil du også et par ganger hver måned motta en tekstmelding som gir deg eksklusiv godbit fra Magneten . En av landets største apotekkjeder med 2apotek.


Som bidrar til å lege sykdom, forebygge helseproblemer og øke det personlige velværet. Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme. Vitusapotek eies av Norsk Medisinaldepot AS (NMD).


Uansett hvilket Vitusapotek du besøker, så skal kundeopplevelsen være den samme, gode. Det viktigste for oss er det som skjer når våre medarbeidere møter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg