mandag 11. juni 2018

Vepsestikk kjerringråd

Et godt kjerringråd mot vepsestikk eller bitt av klegg er å stryke et groblad eller fuktet mose ov. Råd Mot Vepsestikk; vepsestikk kjerringråd; vepsestikk hovner opp etter en dag . De lærde strides fortsatt om hva som hjelper mest mot sommerens store plage - vepsen.

Jeg hylte og hinka meg inn ogt vepsestikk+kjerringråd :) Der fant jeg tips om at eddik skulle hjelpe. En vanlig reaksjon på bi- og vepsestikk er en liten lokal rød hevelse rundt. Har du fått et vepsestikk, kan det både klø og hovne opp.


Mange insektstikk og -bitt gir en eller flere kløende røde hevelser i huden.

Siden det har begynt å komme vepser nå, kommer jeg med et råd mot vepsestikk:) Smør på eddik! Siden giften i vepsestikk er basisk og eddik . SIDE2): Hvem elsker vel ikke kjerringråd som fungerer? Visste du at hvis du får vepsestikk så del en løk i to og legg på stikket? Men det kan være ubehagelig, særlig bie- og vepsestikk.


Eddik, urin og inngniing med sand og andre tradisjonelle kjerringråd gjør som regel . Da kan et enkelt vepsestikk føre til alvorlige reaksjoner, i verste fall døden. Norge hvert år får slike reaksjoner på bi- eller vepsestikk, . Ho har gitt ut mange bøker om kjerringrå og har dessutan ei spalte om.

Fuktig mose hjelper til dømes mot vepsestikk, og det same gjeld . Vepsen kan bruke brodden sin om igjen og er mye mer aggressiv. Det florerer ikke akkurat av kjerringråd mot barnløshet, og det er en god idé å oppsøke lege. Mot vepsestikk er sukker et veldig godt middel.


Et velkjent kjerringrå som ble støttet av en borrelia-forsker i 200 er å. Det finnes mange kjerringråd som har bevist effekt og som hjelper med både det ene og. Bakepulver eller natron mot vepsestikk og myggstikk. Blir man stukket av flere veps samtidig kan det gi langt kraftigere reaksjoner; over vepsestikk kan være livstruende. Miriam Wicklund har skrevet flere bøker om kjerringrå og sverger til de gamle rådene når. Hvis du har blitt stukket av veps eller tilsvarende stikk fra insekter så sies det at det hjelper mot rå kepaløk (vanlig løk).


Miriam Wicklund er programleder for Kjerringråd på P1. Her er hennes beste kjerringråd når kleggen har bitt deg. Det finnes utallige kjerringråd mot sykdom og plager.


Det beste kjerringrådet mot å bli kvitt vepsebol er å la det være frem til vinteren da vepsen. Problemet er å komme nær nok i begynnelsen uten å få vepsestikk. Her er noen kjerringråd som er samlet fra Origo.


Jeg har ikke selv prøvd rådene (bortsett fra den med potetskive på vepsestikk) og går . For å unngå vepsestikk, må man være forsiktig ved en bekjempelse. For et fåtall personer kan et stikk være farlig. Man burde være kritisk til alle kjerringrå det er ikke alle råd som. Les kjerringrådene for pollenallergi, forkjølelse, bananfluer og mye mer!


Potetmel skal være et effektivt kjerringråd mot diaré. Har du noen gode kjerringråd mot veps elelr vepsestikk? Hvis du får vepsestikk hjelper det å legg på rå løk. Brannsår: Bryt av et blad på Aloe Vera-planten og smør den geleaktige .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg