onsdag 12. september 2018

Oppkast uten diare barn

Hvis du bare er kvalm og har oppkast uten at det kommer diarè i løpet av et døgn,. Uttørking kan gi alvorlige problemer, spesielt hos barn under 2-års alder! Hvis du bare er kvalm og har oppkast, uten at det kommer diare i løpet av.

Hvis du har høy feber eller blod i avføringen, enten du er barn eller . Jeg har lest litt om oppkast inne på lommelegen og i en artikkel der står. Nei: Magesmerter og oppkast kan starte uten feber. Hvis barnet også har diare kan det miste så mye væske at det blir dehydrert.

Men også andre sykdommer som forårsaker oppkast, kvalme eller diaré kan føre til at barnet blir uttørket. Hva kan det være når et barn kaster opp uten at det har diaré? Tilfeldig oppkast som over en lang periode kan være et tegn på at noe ikke . Oppkast og diaré hos barn oppstår som regel på grunn av en.


Barnet kan bæsje flere ganger om dagen, uten at dette trenger å være unormalt . Oppkast og diaré (omgangssyke) er vanlig i småbarnsalderen. Dette er en vanlig årsak til diaré og oppkast. Her kan du se de ulike tegnene på dehydrering, dvs uttørring, hos barn.


Har en gutt på år som har hyppige episoder med oppkast.

Spesielt ved pågående oppkast er det viktig at barnet får væske i små mengder. Barnediaré kan også føre til oppkast, magesmerter, lett feber og dårlig matlyst. Diaré går som regel over av seg selv i løpet av noen dager til en uke, uten . Sykdommen heter ikke omgangssyke uten grunn. Mye væske forlater kroppen gjennom oppkast og diaré, og samtidig er . Mine to har aldri hatt diaré eller feber ved omgangssyke, så det er slett ikke umulig at det er det altså.


Hvis oppkastet kommer plutselig, nesten uten forvarsel og i en heftig flom, kan. I disse tider er det mange, og kanskje særlig barnefamilier med barn i. De syke er mest smittsomme mens de har oppkast og diaré, men de er . Feber hos barn er den vanligste årsaken til at foreldre kontakter lege. De kan derfor ha alvorlige infeksjoner uten at det gir utslag på termometeret.


Risikoen for uttørring er spesielt stor ved feber kombinert med oppkast og diare.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg