tirsdag 4. september 2018

Hodepine bak øynene

Det kan føles som om hodepinen sprer seg mot nakken eller bak ørene. Enkelte opplever smerte i eller omkring øynene. Har de siste dagene hatt en plagsom smerte bak øynene.


Hodepine bak øynene er et vanlig problem blant mange. Cluster-hodepine er kraftige anfall med hodepine som vanligvis er lokalisert bak et øye. Anfallene kommer som regel i puljer (cluster) på 1-anfall pr dag i 4-12 . Det innebærer vanligvis en høy spenning i øyet muskler, muskel spenning hodepine, migrene, .

Hodepinen har bedret seg mye, men jeg opplever nå et veldig ubehagelig trykk bak begge øynene. Hodepine er ofte ledsaget av andre symptomer som kvalme, ustøhet, tretthet, øresus og dårlig. Smertene er ofte verst i tinning, panne eller bak øynene. Serier av hodepineanfall hvor smerten er intens (!) og sitter bak øyet. Hodepine er en folkesykdom som de fleste av oss opplever en gang i blant.


Finn ut hva som er årsaken bak smerten og bli kvitt plagene. Kjennes som smerter og press rundt nese og øyne. Kronisk hodepine, trykk bak øya og tinningen.


Migrene, Typisk halvsidig pulserende hodepine som forverres ved fysisk.

Ensidig hodepine, som regel mest uttalt i bakhodet. Utstråling mot øye eller tinning, eventuelt også mot skulder og overekstremitet på . For dager siden - Det er veldig mye forskjellig som gir hodepine og derfor helt umulig for. Da jeg ble syk hadde jeg en intens smerte bak høyre øye,det var. Det kan være en form for hodepine som de kaller ishakke-syndrom.


Skal bestille legetime i morgen selvfølgelig for dette sliter på oss alle. I stedet bør du bruke hodet til å finne ut hvilken type hodepine du har. De kan ledsages av rennende øyne og nese på samme side. Det er slitsomt og starte dagen med hodepine. Om morgenen før jeg står opp virker det som at det er bak øynene hodepinen ligger, nå når jeg sitter er det bak . Tidlige symptomer er trykk og smerte bak øynene, smerte ved.


Hodepine, en av de vanligste medisinske tilstandene. Smerten, som er svært kraftig, sitter vanligvis bak og rundt et øye og opptrer ofte om .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg