mandag 27. juli 2015

Hiv smitte sjanse

Om sjansen for smitte er ved sex uten kondom med smittet jente, hvor mye større er sjansen om jeg hadde dette såret ubeskyttet på penis . Eksempel: Hva er ca sjansen i for å bli smittet av en HIV positiv ved ubeskyttet samleie: Legen svarer: næææ det er jo ikke 1 sikkert at . Jeg forstår at du bekymrer deg for om du er HIV smittet, siden du ikke kjente mannens smittestatus og hadde ubeskyttet sex. Så må du huske at ikke alle som har sex med en HIV smittet får HIV, spesielt ikke om disse går på. Jeg tror det er liten sjanse for at han har smittet deg. Svært liten sjanse for å bli smittet med HIV ved samleie.


Syfilis og gonore er relativt sjeldne sykdommer.

Sjansen for at hun har chlamydia er derimot stor. Om man har hatt ubeskyttet sex med en hiv-positiv, hvor stor er sjansene for å bli smittet, generelt . Jeg lurer på hva sjansen er for å få HIV hvis man har ubeskyttet samleie med en HIV-smittet partner? Har gjort et lite research på dette, og fant dette på FHI. Gå til Smittemåte og smitterisiko - Hiv smitter gjennom seksuell kontakt og blodkontakt.


Inokulasjonssmitte gjennom kontaminerte sprøytespisser . Sjansen er der, og det er alltid bedre å teste en gang for mye enn en gang. Etter at man er smittet med hiv kan man etter 2-uker få influensa, . Sex kan være trygt, selv om partneren er HIV-smittet. Behandlingen mot HIV er nemlig blitt så effektiv at den minimerer sjansen for at viruset kan overføres .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg