mandag 19. mars 2018

Apotek boots

Nå kan du bestille apotekvarer over internett, og få varene sendt hjem i posten. Nettbutikken kan tilby et bredt sortiment av apotekprodukter til gode priser. Boots Norge har 1Boots apotek i Norge.

Vi har kjedekontor i Nydalen, grossisten Alliance Healthcare på Langhus og multidosefabrikken Farmaka i Askim. Verdens ledende helse- og velværekonsept! Boots har mer enn 1års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best . Boots er ledende innen helse og velvære og går foran med spennende konsepter og nye produkter.

I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og . Alliance Boots er Europas ledende apotekkjede med 30apotek, og har over 10medarbeidere i mer enn land.

I våre Boots apotek har vi tatt med oss det beste fra Alliance apotek og det beste fra Boots. En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor . Boots har unike produktserier innen helse- og velvære og flere nye helsetjenester. Apoteket har et stort og spennende selvbetjeningsområde med . Boots har mer enn 1års erfaring med helseprodukter og er i dag et av verdens best kjente merkenavn. Boots sine unike, bestselgende produktserier som No7 . Vi tilbyr tjenester som føflekkskanning og kolesterolmåling.


Vårt apotek tilbyr ulike tjenester, blant annet legemiddelsamtale, blodsukkermåling, . Vi har det meste av apotekervarer som du trenger ved reise, sykdom og annet. Velkommen til oss for en hyggelig prat og handel. Alle Boots' apotek har et stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære samt fokus på rådgivning og service.


Stort utvalg av tjenester og produkter for helse og velvære. En sikker reseptekspedisjon og kvalifisert rådgivning, både innenfor reseptmedisin og egenomsorg . Boots har mer enn 1års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling og er i dag et av Europas best kjente merkevarenavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg