mandag 3. desember 2018

Sår på tungen

På tungen kan dette arte seg som for eksempel fargeforandringer, endringer i slimhinnestruktur eller også i form av væskefylte blemmer og sår, . After rammer opptil av befolkningen fra tid til annen. Nycodent Aloclair Gel mlSår på tungen - Lommelegen.

Jeg leste nå nettopp at mangel på B-vitaminer kan føre til sår tunge, men har ingen. Hjelper vel ikke med salver (zovirax el) på tungen heller? Vondt i tungen og tungesmerter i munnen kan være både smertefullt og plagsomt.


Vondt i tungen kan skyldes nevralgi, sår, infeksjon, virus, feilernæring og.

Noen tror feilaktig at det er kviser på tunga, men i realiteten er det rett og slett bare et sår som føles og ser ut som en blemme. BELEGG PÅ TUNGA: Belegg, endret farge og sår kan være tegn på tilstander. NO: Visste du at tunga kan fortelle en hel del om helsen din? Sår og endringer på tunga og i munnhulen kan være tegn på sykdom. Gjennom munnhulen kan man titte inn i kroppen, sier munnhuleekspert.


Vis større bilde Bilde av sopp på tungen. Sår som ikke gror: Søk alltid tannlege eller lege, hvis sår i munnen ikke gror . After er tilbakevendende runde eller ovale, overflatiske, myke, gulhvite blemmer eller sår i munnhulen. De kan være lokalisert på tungen, i ganen, i munngulvet, .

Blemmene brister og etterlater seg overflatiske sår. Typisk er også at tungen forandres til et utseende som beskrives som bringebærtunge. Nå har jeg aldri hatt blemmer på tungen, men jeg har bitt meg i munnen noen. Ufattelig plagsomt vondt at et såå lite sår kan svi og gnage så mye, at du går . After oppstår på tungen, i kinnet og til og med på tannkjøttet, og varer.


Blemmer på tungen etter Amfetamin intravenøst Rusmidler. Etter kvelder med litt for store doser MDMA har jeg fått digre sår i munnen selv. After – er små, gråhvite sår inne i munnhulen. De sitter ofte på innsiden av kinnene, leppene og på tungen. Sårene er ofte røde rundt kanten, og du kan få . Det ser ikkje ut som prikker som har kome oppå huden på tunga,.


Tilbakevendende vonde sår i munnen (munnskåld - after - aftøs stomatitt). Tungekreft debuterer vanligvis som et kronisk sår med fast, vollformet sårran ofte på siden eller bak på tungen. SKI: I jula i fjor oppdaget Eline Granne Andresen (20) et lite sår på tunga.


Det ser ut som et grønt betent sår, og det gjør vondt. Kan noen si hva det kan være og hva jeg kan gjøre med det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg