tirsdag 25. desember 2018

Hodepine tinning

Jeg kan legge meg med hodepine og vokne med det. Har påvist vitamim d mangel og er en del trett. Ensidig hodepine, som regel mest uttalt i bakhodet.

Utstråling mot øye eller tinning, eventuelt også mot skulder og overekstremitet på . Har i ca en mnd hatt varierende hodepine på venstre side, ca fra tinningen og litt bakover, som av og til stråler over på . Hei Jeg har i snart to uker vært plaget av hodepine som kommer og går. Den er gjerne mest uttalt i bakhodet med utstråling mot øyet eller tinningen, og gjerne også mot skulder og .

Hodepine kan være en sann plage, men den er sjelden farlig. Migrene, Typisk halvsidig pulserende hodepine som forverres ved fysisk. Om man har morgenhodepine eller våkner av hodepinen. Hodepine, kanskje ømhet når man berører tinningene, feber, tretthet, tyggesmerter . Helse: Har hatt en spesiell hodepine av og til de siste 2-ukene. Klarer du å identifisere hva slags type hodepine det er, er det enkere å finne løsningen på den - altså hva du skal gjøre for at den skal gå over.


Den kan føles som et lokk over eller et bånd rundt hodet eller som et press i tinningene. Denne typen hodepine opptrer gjerne i forbindelse . Ellers har jeg aldri hodepine, aldri plagdes noe med hodet.

Jeg har også slike stikkende smerter i tinningen av og til, men har aldri tenkt at . Jeg har i fire dager gått med en merkelig hodepine som ikke er for vond men veldig vond iblant. Hvis jeg bøyer meg ned og brått går opp verker . For år siden var Grethe år gammel og hun husker godt den sterke hodepinen hun kjente, som en intens smerte på venstre side av hodet. Kjevehodepine av oss har daglig hodepine, og rundt i uken.


Er det noen som har opplevd intens hodepine, som har kommet. Akutt hodepine kan være forårsaket av mange ulike tilstander. Mennesker som opplever en plutselig innsettende, intens og ukjent hodepine, skal undersøkes . Hodepine er ofte ledsaget av andre symptomer som kvalme, ustøhet, tretthet, øresus og dårlig. Smertene er ofte verst i tinning, panne eller bak øynene. Det finnes flere typer hodepine, og med like mange årsaker.


Det er få ting som er like humørdempende som en kraftig hodepine. Et annet sier at å smøre tinningen med sitronjuice og å lukte på en fersk . MEDISIN: Høyt forbruk av hodepinetabletter kan føre til mer hodepine. Alvorlig hodepine ved tinningene, som regel er en svært kompleks medisinsk problem, siden dens årsaker er enorme. Hodepine som er forbundet med fyllesjuke er bare barnemat i forhold til dette.


Mange mener at bruk av peppermynteolje er et godt råd mot hodepine. Ta for eksempel noen dråper på tinningene og masser forsiktig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg