tirsdag 20. august 2019

Clearblue graviditetstest svak strek

Clearblue graviditetstester, svake streker. Vi har prøvd i tolv måneder nå, og nå lurer jeg på om det kan være noe på . Hva Betyr en svak strek Nr to på graviditetstest?

Dere som har fått svak strek på graviditetestest, var dere gravid. Graviditetstest - tror ikke det er en strek, men ser hvor den. Generelt sett kan en svak strek tyde på at det er bare en liten mengde hCG. Har man fått positiv graviditetstest for så å begynne å blø, bør man .

Så jeg lurer på om man kan skimte der streken skulle vært på en negativ test. Samboeren min så også den skyggen, men den er utrolig svak, . Sensitivitet på g-tester - SnartGravid Møteplassen,rh:forum. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet.


Vises bare streken gjennom eller har jeg svake spor av hcg? Hvor tydelig må streken på Clearblue Plus graviditetstest være? Den vanrette streken er tydelig, men den loddrette er litt svakere. Siden dere sier at svak positiv betyr positiv, bør jeg da se p. Jeg tok en clearblue test, og fikk opp en svak strek.


RFSUs graviditetstest er positiv, de andre negative. I dag, kanskje to uker siden clearblue sin digitale sa ikke gravid prøvde jeg clearblue PLUS hvor det var to streker; en veeeldig svak strek igjen. P-piller gir ikke utslag på en graviditetstest og de vil heller ikke påvirke HCG . I ettertid så så jeg at det var en svak svak skyggestrek der. De sier vel at en strek er en strek, så da jeg det jeg har for deg! Viser graviditetstesten din en svak teststrek?


Jeg tok test for to dager siden (dpo), clearblue, som viste en syltynn strek, såkalt sytrådstrek (men klart blå), og senere kom det også opp en . Jeg tok en test fredag for uker siden, clearblue, der den loddrette positivstreken var å se. Men så svak at jeg trodde det bare var der streken . Utviklet for å være den enkleste graviditetstesten å bruke – Clearblue. PLUS graviditetstest, men det vises ingen blå strek i kontrollvinduet. Det er enorm prisforskjell på de sju ulike graviditetstestene i denne testen.


Denne vurderes som like god som Clearblue sine tester, men er vesentlig billigere,. Svakt og usikkert resultat, men informativ bruksanvisning. Han tittet bare på den og sa at den var svak positiv og at grunnen til det.


Ringte min kjære og spurte om han kunne komme hjem og ta en graviditetstest. Nå viste vinduet en sterk strek og en veldig svak rosa strek. Clearblue (mener det var merket) at streken kan være . Streken kan godt være svak, men for at den skal være positiv må.


Det burde vært en lov mot å lage graviditetstester som viser feilaktig positiv! Følgende kan være årsaken til at en graviditetstest viser en svak strek: Tid:. Clearblue graviditetstest, ble resultatet positivt. Seks dager etter at jeg satte inn egget kom det graviditetstester i postkassa. Og vips, der var det en bitteliten, veldig svak antydning til en strek.


Graviditetstest også kalt graviditets test kan du enkelt og sikkert utføre hjemme. Du er gravid selv om den ene streken er svakere enn den andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg