tirsdag 13. august 2019

Utslett på beina som ikke klør

Det er så langt kun en kosmetisk plage, da det verken klør eller plager. Ellers er det ikke så uvanlig å få utslett på kroppen i forbindelse med en . Utslett og kløe er ofte irriterende, ubehagelig og noen ganger smertefulle.

En tilstrekkelig dermatologisk behandling er nødvendig for å behandle utslett som ikke . Pityriasis rosea kjennetegnes ved symmetrisk utbredelse av et utslett med svakt. Unntaksvis kan tilstanden forekomme på armer og bein, og ikke på kroppen . Beskytt utslett med klær, ved å bruke hansker om natten og trimming neglene.

Eksem innebærer skjellende flekker på armer, ben, hodebunnen og . Hei, For omtrent dager siden fikk jeg utslett på begge føttene, utslettet arter seg som. Det klødde ikke til å begynne med men klør litt nå. Utslettene er ulike, men de klør ikke nødvendigvis, sier Moger.


Utslettet kan spre seg videre til halsen, armene, beina og ansiktet. Som regel er det ikke alvorlig, men det kan være et faresignal. Utslettet klør veldig mye, og det er fare for infeksjon eller bakterier når barnet klør seg.


I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste hudlidelsene. Atopisk eksem er et rødt, nuppete og kløende utslett, og det er flest barn som får.

Våknet opp i dag med utslett over hele kroppen. Utslett som ikke lar seg avbleke ved trykk med en glassflate mot huden og samtidig påvirket allmenntilstan bør føre til umiddelbar legekontakt. Utslettet kan også forekomme andre steder på armer og bein, eller på . Merk at hvis et utslett oppstår i form av en ring rundt et bitt, kan det være snakk om borrelia, selv om det ikke klør.


Et borrelia-basert utslett kan også ligne på . Utslettet klør kraftig og forsvinner som regel i løpet av et døgn. Akutt elveblest kan inndeles i allergisk og ikke-allergisk (non-immunologisk) elveblest:. Jeg klødde ikke noe sånn febrisk akkurat, men når jeg løftet opp å sjekket, var. Elveblest er et rødt vablete utslett som kommer plutselig på grunn av allergi og. Fikk igår elveblest på ryggen og beina, ikke over hele men noen små flekker, . Får også noen andre rare utslett som ligner myggstikk pluss at jeg har ett utslett i ansiktet som ligger der latent,klør ikke men plutslig er det en rød.


Utslett (så ut som små kviser) som begynte på bena og som så spredte seg . Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p leggene. Informasjon om tilstander som kan gi kle og utslett i huden. Kløe i seg selv trenger ikke signalisere en hudsykdom, da tørr hud i seg selv kan gi hudkløe.


Skabb er en hudinfeksjon som klør ekstremt. Derfor får du vanligvis ikke skabb når du for eksempel håndhilser på noen. Du kan klø over hele kroppen, men voksne får som oftest bare utslett på noen få steder.


Mange utslett som oppstår hos barn og spedbarm er ufarlige, plager ikke barnet, og går over av seg selv. Atopisk eksem kan også komme på strekksider av armer og bein og i bleieområdet. Mollusker kan både klø, være vonde og ømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg