tirsdag 6. august 2019

Renselse etter fødsel friskt blod

Etter hva jeg har fortsått er dette relativt vanlig å oppleve. Det skjedde meg uker fødsel, og jeg har lest det har skjedd med flere sånn 5-uker . Renselse etter fødsel, hjelp - Anonymforum18.

Plutselig frisk blødning etter dager med renselse som ikke var. For de som har født tidligere: hvor lenge varer renselsen? Gi deg selv tid til å være barselkvinne - Babyverden.


Baby › Helse › Mors helseBufretLignendeMengden minker, og etter hvert ligner renselsen mer på utflod.

I morgen er det uker siden fødsel og renselsen er ikke ferdig enda. I dag, omlag en uke etter første blødning kom det mer blod da jeg tørket meg etter å ha. Jeg er år, og renselsen etter fødselen var over etter maks tre uker (jeg holdt ikke telling). Jeg er ellers frisk og rask med god helse. Jeg fødte for uker siden og renselsen gikk vel som normalt.


Ny blødning uker etter fødsel - NybaktMammaforum. Forum › Klubber › Barselklubber › MarsBufretLignende30. Så, omtrent på dagen uker etter fødsel fikk jeg mensmurringer og begynte å blø friskt blod igjen.


Snart fem uker siden fødsel her, og trodde jeg var ferdig med renselsen, men i går . Jeg var på tidlig ultralyd i går (pga. blodtynnende medisiner). Vi er ganske fantastisk laget i forhold til å overleve en fødsel, men litt blod blir det alltid. Det er normalt med blødning fra skjeden i 4-uker etter fødselen, da som en . Renselse etter vaginal fødsel ~ Termin i september og oktober. Jeg blir kvalm og redd når jeg ser så mye friskt blod etter at det var begynt å . De 3-første døgn etter fødselen er renselsen som en rikelig menstrasjon. Renselse er en normal, fysiologisk prosess etter fødselen.


Renselsen endrer farge fra å være en rø frisk blødning i starten, deretter til en. Jeg sluttet og blø etter fem uker og har nå ni uker etter fødsel hatt en liten. Det kommer ikke mere blod og det var alt for lite til en mens. Dette ble gjort tidligere (jeg hadde mye raskere og tydeligere renselse etter fødsel i 20og 2006).


Men det skal … Mengden minker, og etter hvert ligner renselsen mer på utflod. De første … til dager etter fødselen kan det komme en del friskt blod igjen. Fra dette såret vil det komme blod og celler fra livmoren. Renselsen består av alt det gruffet kroppen må kvitte seg med etter.


Gammel, råtten blodlukt og brunt, klumpete blod. Renselsen kan ligne, bare at den kommer litt mer flytende og friskt, og har en mer emmen enn råtten lukt. Jeg lurer på hvor lenge det er normalt å blø etter en fødsel. For en uke siden merket jeg at en stor blod-koagel var på vei ut.


Renselsen etter fødsel regner man med varer uker , da er det dags at gå til sk. Barseltiden etter en fødsel regnes ofte for å vare i seks uker. Den 10dagen kan det komme en frisk blødning. Kontakt lege eller jordmor om blødningen blir rikelig, dersom det kommer blodklumper, eller om renselsen lukter.


Sykehuset jeg fødte på innrømmet at hun skulle vert tatt med keisersnitt etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg