mandag 6. juni 2016

Behandling av ms

Det finnes et stort antall muligheter i behandlingen av MS. Ingen metoder er fullgode, og behandlingsopplegget må tilpasses den enkelte pasient. Det foregår mye forskning på behandling av MS, og man forsøker hele tiden å finne nye og bedre medisiner.

I tillegg til de medisinene som er omtalt her, er en . Sykdomsmodifiserende behandling (DMTs): medisiner som bremser progresjonen av MS slik at pasientene får færre attakker og mindre funksjonstap over tid. Stort sett behandler man MS på tre ulike:. I dag vet vi at tidlig igangsatt behandling etter første attakk kan forhindre skader i .

Et helt nytt medikament ved multippel sklerose (MS) er nå godkjent i. Lemtrada, men har ikke deltatt i studier. Den år gamle norske kvinnen betalte en million kroner av egen lomme for MS-behandling i Tel Aviv. STAMCELLEBEHANDLING MOT MS: – Medisinen får stamcellene ut i. Haukeland universitetssjukehus prøver ut en ny behandling mot . Kristian Evertsen (32) er oppgitt og frustrert over manglende MS-behandling fra norsk helsevesen.


Multippel sklerose (MS) er en sykdom som rammer nerveceller. Det finnes behandling som kan bremse utvikling av multippel sklerose. Nå kan mennesker med MS erstatte sprøyter med tabletter, og de med aktiv MS-sykdom får et nytt effektivt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg