torsdag 15. desember 2016

Synlig blod i urinen gravid

Når man er gravi så kan man ha slike infeksjoner symptomfritt. Synlig blod i urinen er alltid et sykdomstegn som krever videre utredning. Blod i urinen, synlig etter dobesøk skrevet i Jordmor svarte: Hei.


Det hender at gravide får sukker i urinen fordi gravide nyrer rett og slett har . Legen fant ingen tegn på uvi, men blod i urinen likevel. Han sa vi måtte få fastlegen til å henvise til sykehuset når vi kom hjem, for å utelukke . Det tok dager fra det var vondt til det var synlig blod i urinen.

Så langt har det kun vært på natten det har kommet blodklumper i urinen. På dagtid kan det være lit tblo men ikke hele tiden, men det da . Synlig blod i urinen må undersøkes videre. Legen vil vanligvis henvise deg til undersøkelse av nyrene (kan gjøres med ultralyd eller røntgen) . Det kalles hematuri, blod i urinen til en gravid kvinne, i stand til å aktivere. Så mens blod i urinen er en tilstand preget av blod i urinen som er synlig for det . Blod i urinen (hematuri) kan komme fra blødningskilder hvor som helst i urinveiene.


Mikroskopisk hematuri (ikke-synlig blod i urinen). Jeg oppdaget det første gang jeg var gravid og det var i 2011-og.

Mest sansynlig er det ikke noe galt, men når det er synlig blod i urin, må .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg