mandag 8. april 2019

Hva er hiv

Hiv er en forkortelse for Human Immunodeficiency Virus eller menneskelig immunsviktvirus. I en del gamle bøker vil man finne betegnelsen HTLV-III og LAV. Hiv er en forkortelse for humant immunsvikt virus.

De fleste som har hiv, har fått det som følge av ubeskyttet sex med en infisert person, det vil si en person som . Hiv-infeksjon er en kronisk infeksjon med humant immunsvikt-virus (hiv) type eller type 2. I likhet med alle andre virus, har heller ikke HIV noe selvstendig stoffskifte, og HIV . Hiv (humant immunsvikt virus) er et virus som medfører svekkelse av immunforsvaret slik at kroppen er mer mottakelig for spesielle infeksjoner og sykdommer.

Testing av blodprodukter for hiv har i stor grad eliminert smitte gjennom. Hiv angriper immunforsvaret, og fører til at motstanden mot infeksjoner blir svekket. Hiv-infeksjon kan utvikle seg videre til aids, en livstruende sykdom som . Hiv er en forkortelse for humant immunsviktvirus, som er det viruset som gir sykdommen aids. Hiv (hiv-1) ble isolert og beskrevet første gang i 198 men man hadde da i flere år sett pasienter med aids uten at man visste hva årsaken var.


Hiv er en forkortelse for humant immunsvikt-virus (engelsk: human immunodeficiency virus). De fleste som har hiv har blitt smittet ved ubeskyttet sex med en . Men man kan leve i mange år med hiv-smitte før man utvikler aids. Hvordan bryter viruset ned kroppens immunforsvar, og hva innebærer det?


HIV står for Human Immunodeficiency Virus (menneskelig immunsviktvirus) hiv viruset vil etter hvert utvikle seg til aids, . Hva slags behandling fins det mot hivsykdom? Det finnes foreløpig ingen helbredende behandling mot hiv som kan utrydde viruset og . Få en innføring i hva hiv-infeksjon og AIDS er. Hivtest; Symptomer på hiv og aids; Behandling av hiv og aids; Når . Hiv er et virus som ødelegger immunsystemet ditt, slik at du lettere får infekjsoner og visse type kreftsykdommer. Men jeg var litt urolig for at det ikke gikk over og lurte på hva det var. Og ved akutt hiv infeksjon, har man sterkere symptomer enn forkjølelse, . Hva er HIV HIV er en forkortelse for Humant Immunsvikt Virus.


Viruset gir en HIV-infeksjon hos de som blir smittet. Det kan gå langt tid fra man blir smittet til man . Serokonvertering er det punkt ved hvilken et HIV-positivt menneske har nok antistoffer mot viruset i sitt system som en standard screening-test vil være i stand til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg