onsdag 15. mai 2019

Feber og barnehage

Barn med feber bør være hjemme for sin egen del, ikke på grunn av smitte. Så når barnet er feberfritt og klart til å gå i barnehagen, er det ingen . Ved hoste uten feber kan barnet gå tilbake til barnehagen når allmenntilstanden tilsier det.

Ved langvarig eller kraftig hoste bør barnet . SIDE2):- Feber er et symptom på at man har en infeksjonssykdom, men feber i seg selv er ikke noe som krever at barnet må være hjemme, sier . Barnehagen til vår datter har en regel om at barn SKAL være hjemme en ekstra dag etter feber, uansett. Barn med feber bør først og fremst av hensyn til seg selv holdes hjemme til det er. Ved hoste uten feber kan barnet være i barnehagen når . Barn med feber bør holdes hjemme fra barnehage.


Feber er ikke en sykdom i seg selv, men et symtpom på at kroppen arbeider med noe og barnet bør få være . Snuppa har hatt 3- 3i feber i dag men egentlig vært i fin form. Snørrete og hoste har hun hatt siden hun var syk for dager siden. Når kan barna gå i barnehage, til dagmamma eller på skolen i forbindelse med. Barna bør holde seg hjemme dersom de har feber 30° C eller høyere, målt . Leste innlegget om feber og barnehage og ble veldig overrasket over at noen ble forbauset over at andre holder barna hjemme selv om de er . Har feber men allmenntilstand topp - i barnehage?


Når er barnet for sykt til å være i barnehagen? Nar-er-barnet-for-sykt-til-a-vare-i-barnehagen-124744b. Da bør barnet være hjemme inntil det er feberfritt - og helst en dag ekstra. Ellers er det liten grunn til å holde barnet bort fra barnehagen - så . Barn med feber (kroppstemperatur over grader, målt i endetarm) bør først. Er barnet mitt friskt nok til å være i barnehagen sammen med andre barn?


Ved hoste uten feber kan barnet gå tilbake til barnehagen når . Dersom man sender barnet i barnehagen mens det ennå kan smitte andre, risikerer man å få en ond sirkel. Mange vil trenge ett fang å sitte på, men i en barnehage er det ofte stor. Et barn med feber bør være lett kled oppholde seg i et ikke for varmt rom, og få rikelig . Jeg har gitt beskjed i barnehagen om morgenen at vi har hatt feber og. Hvis minsten har feber på kvelden blir vi alltid hjemme dagen etter for . Barn som går i barnehage er mer utsatt for infeksjoner enn de som ikke gjør det. Som hovedregel skal barn med feber eller akutte diaretilstander være hjemme . Vi i barnehagen har også et ansvar for å tenke på smitterisiko for de andre barna.


Oppkast og feber er greit, da skal barnet ikke i barnehagen. Når barna har feber, er de hjemme fra bhg, men EN feberfri dag hjemme er det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg