onsdag 20. mars 2019

Klumpete utflod

UTFLOD: Alle kvinner har det, og alle burde vite mye om det. Dersom utfloden din blir tykkflytene, klumpete og hvit i farge, er dette et tegn på . Men jeg har ingen andre plager, bortsett fra når jeg .

Masse masse hvite klumper og hvitt luktfri utflod :S Har hatt sopp før, men kan ikke huske at det var så klumpete? Helse › Helseguiden › Dette må du vite om utfloden dinBufretLignende5. Dersom utfloden blir klumpete, kan dette være et tegn på sopp vaginitt. Da vil man gjerne kjenne at det klør i tillegg. Jeg har i lengre tid hatt klumpete utflo men ingen spesiell kløe eller lukt.


Spontantaborterte for omlag ett år siden, og det kom litt etter det. De vanligste symptomene er kløe og svie nedentil, og hvit, tykk, klumpete utflod som ikke lukter. Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Det finnes imidlertid typer av utflod som kan tyde på en infeksjon. Unormal utflod kan ha gul eller grønn farge, klumpete konsistens og vond lukt.


Jeg har en tykk, hvit og klumpete utflo men prøvene hos legen viste at det ikke var sopp. Jeg har også tatt et par soppkurer som jeg fikk av . Svar på emne: Hvit klumpete utflod - Spør oss - Helsenett.

Hadde utskrapning for ett år siden etter en spontanabort, og etter det . Den kan være tykk og tynn og noen ganger nesten klumpete, og allikevel er det helt normalt. Eggløsningsslim er utflod som ligner rå eggehvite. Ikke fruktbar: Skjeden føles tørr, og det er lite eller ingen utflod. Er det tørt og klumpete, vått, eller glatt?


Mange synes det er ubehagelig med utflod og begynner derfor å bruke. Utfloden er ofte tykk og litt klumpete som mange beskriver som . I tillegg dannes en hvit, klumpete utflod som minner om cottage cheese og som har en ubehagelig lukt. Rundt eggløsning får jeg hvit, klumpete utflod som blir liggende inni meg. Merker ikke noe i trusa, men med en finger kan jeg ta ut hvite, . Symptomene er kløe og hvit og klumpete utflod.


Vanlige årsaker til soppinfeksjon er sukkersyke og antibiotikabehandling, men også p-piller, . Enten så nærmer mensen seg eller så er det utflod som har ligget litt i skjeden og 'klumpet seg' . Ee det vanlig å ha alt fra vannaktig utflod til mørk gul utflod pga av. Eg har ganske mye utflod som er meir gul og klumpete ihvertfall, men eg . Det er mange som opplever at utfloden er tykk og litt klumpete, eller cottage cheese-lignende som noen beskriver den som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg