onsdag 25. februar 2015

Hoste kjerringråd

Hoste i form av både slim- og tørrhoste kan gjøre at man ikke får sove når man skal det. Se dette kjerringrådet mot hoste og bli kvitt hosten en gang for . Tørrhoste er når man føler trang til å hoste uten at det er noe å hoste opp.

Myk kråkefot har vært kjent som medisinplante i århundrer, . Hostesesongen kommer samtidig med periodene på året der mange er forkjølet og rammes av influensa. Hoste som setter seg er ubehagelig og kan være vanskelig å bli kvitt. Den kan både være smertefull og den kan holde deg våken om natten.

KJERRINGRÅD mot influensa, forkjølelse og sår hals. Et gammelt godt råd mot forkjølelse og hoste er å tygge varme tyttebær. Har man hoste kan man skjære en kålrot i to deler.


Hul ut den ene halvdelen og fyll opp med brunt sukker. Mange er plaget av hoste uten at det foreligger noen annet underliggende enn tør og sår hals. Jeg hoster sånn at jeg brekker meg, og nå hostet jeg til og med på meg en hodepine som jeg nettopp hadde fjernet med en paracet. Så please, gi meg alle gode og mer eller mindre velprøvde og uortodokse kjerringråd og triks for å dempe eller bli kvitt hoste, og gjerne for å . Hun delte en gul løk i to og satte skålen inn på soverommet til sin tre år gamle sønn, som hadde kraftig forkjølelse og hostet natten gjennom.


Visste du at det er ulike former for hoste og at disse ofte blir behandlet på forskjellige måter?

Vi lærer deg forskjellen på tørrhoste og slimhoste og gir deg noen . Løk, honning, sitron, melk og til og med sjokolade kan enkelt og billig hjelpe deg med å lindre hoste. Hver gang hun blir forskjølet eller får feber så kommer hosten noen dager etter. Hun er ikke døende selv om hun hoster og er tett i nesa! Det måtte da finnes et eller annet kjerringråd der ute?


Svar på denne tråden, Canis diskusjonsforum - Åpent forum. Du får det du forsterker, ikke det du mener å . Hvis barnet hoster veldig mye og får problemer med søvn ta kontakt med legen. Det som virker for noen, virker kanskje ikke for andre. Her er noen kjerringråd som du kan teste . På denne siden har vi samlet gode kjerringråd mot hoste. Kamfersalve var være et godt råd plages du med hoste.


Når hosten kommer krypende, bør du glemme dyr hostesaft. Naturens egen honning er faktisk både billigere og bedre for . Ikke bare smaker og lukter det godt, timian tar også knekken på hoste, forklarer lege og naturmedisiner Bernt Rognlien. Her finner du kjerringråd mod det meste, blant annet forkjølelse, hodepine og mygg.


Her vil du blant annet finne kjerringråd for kviser, hoste og forkjølelse. Jegt deretter løk mot hoste, for å se om det var noe mer, og det kom opp både kjerringråd sider, og mange tråder som hadde prøvd dette . Her er er det samlet opp noen forskjellige kjerringrå som skal hjelpe på litt av hvert i. Et godt råd mot hoste er å ta 1-te-skjeer matolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg