tirsdag 24. februar 2015

Ising i tennene forkjølelse

Ising i tennene er ufarlig, men kan være veldig ubehagelig. Som regel skyldes ikke ising i tennene skader på tennene, men oppstår i forbindelse med inntak av . Ising i tennene kan de fleste oppleve når de spiser is og spesielt hvis de samtidig har varm kaffe til isen. Det er ikke vanlig at ising i tennene skyldes hull.


Derimot er det to hovedkilder til disse smertene, nemlig blottlagte tannhalser, som gjør at ulike . Fastlegen vil vanligvis kunne sette diagnosen . Som regel kommer bihulebetennelsen i kjølvannet av en forkjølelse eller. Ved kjevehulebetennelse har man ofte utstråling av smerter til tennene i overkjeven. Kraftig forkjølelse eller bihulebetennelse kan forårsake tannverk, men . Ising og overfølsomme tenner er vanligvis mer ubehagelig og irriterende enn farlig. Isingen forekommer helst når man drikker noe som er kaldt, varmt eller syrlig. ISING I TENNENE: Ising er ikke farlig, men fryktelig ubehagelig.


Heldigvis finnes det flere råd som kan hjelpe deg å bli kvitt problemet. De kjennes iskald + at det kjennes ut som jeg har hull i alle tennene g. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om tannpine eller ising i tennene, så finner du det her. Ofte oppstår bihulebetennelse etter en virusinfeksjon, slik som forkjølelse eller.

Feber; Smerter i pannen, overkjeven, tennene, kinnene eller rundt øynene; Tap . Her er et lite tips til deg som plages med ising i tennene. Trenger du kjerringrå tips og hjelp om ising i tennene , så finner du det her. Det kan gjøre det, selv om det IKKE behøver å. Det er vanlig med ising i rotfylt tann i lang ti men tre år er vel mye. Har tannkjøttet trukket seg tilbake på noen tenner så iser det fort, eller man kan oppleve smerter. Så jeg lurer på om slike medisiner som har påvirket tennene mine såpass mye.


Den bakerste jekselen kan ha et hull dersom den iser mye, men eksponerte. Jeg har en tann som blir veldig øm hver gang jeg er forkjølet! Har du vært forkjølet, kan det være symptomer som kommer fra en lettere bihulebetennelse i . Ising og overfølsomme tenner er som oftest ufarlig, men ganske irriterende.


Jeg har hatt regulering på baksiden av tennene oppe i ca. Det kalles også forkjølelsessår, men har ingenting med forkjølelse. Det betyr å pusse tennene og bruke tanntråd hver dag, i tillegg til å gå til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg