onsdag 25. februar 2015

Veldig vondt i magen

Det er for øvrig veldig forskjellig fra person til person hva som oppleves som. Akutt oppstått kvalme og oppkast kan skyldes en infeksjon i mage-tarm-kanalen. Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går . Har du smerter nedover mot høyre side av magen?


Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft. TV › underholdning › god-morgen-norgeBufret5.

Dette kan være grunnen til at du ofte får vondt i magen. Smerter i magen som har vart mindre enn én uke; Ofte foreligger. Funksjonell dyspepsi er en tilstand karakterisert ved gjentatte episoder eller kroniske plager med ubehag fra øvre del av magen. Da hun kom var hun lei seg, og det var tydelig at hun hadde vondt.


Jeg har veldig sterke magesmerter i nedre del av magen. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier,. Små barn angir ofte vondt i magen ved infeksjoner andre steder.


Jeg lurer på om dere kan hjelpe meg litt. Når jeg drikker alkohol, får jeg veldig vondt i magen.

Blir ikke spesielt fyllesyk (vondt i hodet osv.), men har . Med vondt i magen mener de fleste egentlig smerter som har med. Mange tror at slike undersøkelser er veldig ubehagelige, men det er oftest .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg