torsdag 26. februar 2015

Øyebetennelse barn feber

YEKATARR HOS BARN: Øyekatarr opptrer gjerne i forbindelse med andre infeksjoner, som etterhvert gir feber og luftveisinfeksjoner. Men er det vanlig at han kan få feber av det også? Les også brosjyren: Gode råd HVIS BARNET DITT HAR PUSS I ØYET.

Råd på nett om vanlige sykdommer hos barn. Denne gangen er det hoste,rennende nese, øye katar og tiltider feber. Barn med feber bør først og fremst av hensyn til seg selv holdes hjemme til barnet er feberfri. I noen sammenhenger kan det være ønskelig av . Haemophilus influenzae er spesielt hyppig hos barn og kan opptre med otitt og.


Trange og tette tårekanaler ses som oftest hos spedbarn og kan gi symptomer som ligner på øyebetennelse. Mer informasjon om dette finnes i artikkelen Tette . Folkehelseinstituttet sier at hvis barn som har kraftig øyebetennelse med puss bør barna. Noen ganger er det nødvendig med antibiotika, men slett ikke . Virus er også en hovedkilde til øyekatarr og svært mange barn får. Vær bare litt ekstra oppmerksom på at feber av ukjent årsak da kan være . Ja, damer, nå begynner kreftene å tære på her.


Gutta har jo vært syke noen dager, som alle andre barn, men den siste uka.

Fem til ti dager etter at barnet er smittet får det høy feber i to-tre dager. I disse dagene har barnet bare feber og få andre symptomer. Har et barn på år, som nå har fått øyebetennele igjen.


Vanlige ting som feber, forskjølelse og øyebetennelse ser jeg ikke på som . Hvor lenge er det meningen at øyebetennelse skal vare egentlig? I mange tilfeller vil man først merke en . Først forkjølelse; Halvparten får feber; Feberen forsvinner, barnet mår bedre. Vondt i halsen; Øyebetennelse; Hoste; Hes stemme; Feber; Hodepine; Slapphet.


Likevel bør syke barn i mange tilfeller holdes hjemme en periode for å hindre. Barn med feber bør først og fremst av hensyn til seg selv holdes .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg