torsdag 26. februar 2015

Ytre ørebetennelse

Ytre ørebetennelse eller ekstern otitt er en betennelse i det ytre øre og øregang. Sammen med mellomørebetennelse kalles ytre ørebetennelse ofte bare . Hvis du får kløe og irritasjon i øret etter mye bading og dykking kan det være at du bar fått ørebetennelse - ekstern otitt.

Det er en ufarlig, men ofte en kompleks . Betennelse i det ytre øre er en betennelse eller et eksem i huden i øregangen. Har du hatt ørebetennelse før, bør du starte behandling igjen selv ved de . Infeksjon i det ytre øret, øregangsinfeksjon, kan være ubehagelig.

Ytre ørebetennelse - trenger kjerringråd! Skravlesiden: Noen som har kjerringråd mot betennelse i det ytre øret? Når voksne får øreplager dreier det seg oftest om eksem i det ytre øret. Med 'ytre øret' øregangen det er, er øregangen mente. En ytre ørebetennelse angår derfor en betennelse i øregangen.


Sammen med mellomørebetennelse kalles ytre ørebetennelse . Jeg har gått til en ØNH lege i nesten fire måneder nå for behandling av en ytre ørebetennelse. Jeg får stadig tilbakeslag ved at smertene i øret .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg