mandag 1. oktober 2018

Talg på leppene

Jeg har lenge hatt små talgklumper på høgre underside av munnen (leppen). Er det noen som vet om noen kremmer eller noe som han . De er små å mange mot munnvikene og større, men færre ellers.

Jeg er en mann i tjueårene år ved god helse. Leppene har ikke noen egen produksjon av talg, og har derfor ingen naturlig smøring. Leppene våre kan bli tørre om du er dehydrert og ikke får i deg nok væske.


De kan dukke opp hvor som helst i kroppen der talgkjertlene blir funnet, inkludert ansiktet og leppene.

Også, kviser oppstår ofte i områder av kroppen hvor det er et tett vekst av talg follikler slik som. Mais på leppene er en sykdom svært ubehagelig og smertefullt. Lepper er et synlig organ som er en del av munnen på mennesker og noen dyr. Leppene er myke, og de virker som en regulerbar åpning i munnhulen.


Vre hudleger tilbyr kort ventetid til hudlege forbehandling av utslett p lepper. Kviser som legger seg rett rundt leppene dine kan ofte forklares ved . VERST I T-SONEN: Svarte prikker, ofte kalt hudormer, oppstår oftest i de partiene hvor huden produserer mest talg, altså i den såkalte T-sonen. Du skjønner, mumlet hun da leppene hans streifet langs hulrommet under øret. Overproduksjon av talg viser seg i form av mange, mange små nupper i.

Har du noen gode tips i forhold til produkter slik at leppene ikke . Mens talgen trakk inn i huden, blandet svette og hudfett seg med det tørre krittet, og dannet et gråhvitt, flaket pulver. Masken inneholder ingredienser som trekker ut overflødig talg og urenheter, reduserer. Det sitter spesielt inne i alle hudfolder og mellom kjønns-leppene på piker.


På leppene har vi ingen talgproduksjon, og dermed ingen normal smøring. PreCleanse ml, er en renseolje som fjerner overflødig talg og smuss på en mild . BHA har derfor evnen til å trenge ned i poren, løse opp talg og eksfoliere i dybden. Dette gjør den spesielt nyttig for fet hu akne, hudormer, . I tillegg til å beskytte og pleie har talg en helbredende virkning på. Normaliserer overflødig produksjon av talg og matter ned blank hud. Salve mot sår og sprukken hu sprukne lepper, stive muskler, insektbitt og kløe etter . Sevje fukt og talgregulerende dagkrem - for fet hudtype, kombinert og kombinert-sensitiv Virker balanserende på hudens fukt og talgproduksjon.


Porer minimeres, huden balanseres og forebygger opphopning av talg. Håret bringer også talg fra talgkjertlene og opp til hudoverflaten. Vellushår - Overalt på kroppen, unntatt under fotsåler, inni håndflater og på leppene.


Finnes det en måte som jeg kan gjøre leppene mine mindre røde? Er det kjønnsvorter, allergisk reaksjon eller bare talg kjertler, eller noe annet?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg