torsdag 4. oktober 2018

Vond smak i munnen ved forkjølelse

Har de siste dagene vært plaget med vond smak i munn når jeg svelger. Er ellers frisk ikke hatt noen halsproblemer tidligere, ikke forkjølet. Ganske ofte får jeg vond smak i munnen når jeg svelger,litt råtten smak, og jeg kjenner. Jeg må legge til, at jeg ikke er noe forkjølet eller tett. Jeg har vært skikkelig forkjølet en stund nå og har merket at jeg får en vond lukt i nesa når jeg snyter meg.


Jeg har vært forkjølet i noen uker nå, fikk den to ganger med en ukes mellomrom. Smaken ligger helt nedi halsen, ikke i selve munnen.

Smaken dro helt av seg selv:) takk og lov for den var vond altså! Vond smak i munnen kan ha mange årsaker, men som regel er det ikke noe alvorlig som skaper problemet. Men det er smaken som er det verste, all mat og lignende smaker vondt når det er sånn. Hvordan syk er jeg - Helse - VG Nett Debattvgd. Helse, sex og livsstil › HelseBufretLignendeHadde også på lørdagen veldig vondt i munnen, spesielt når jeg svelger.


Forkjølelser og andre øvre luftveisinfeksjoner kan godt sette seg på litt spesifikke. Også når man tar en dupp på dagtid kan man ende opp med rar smak i munnen. Pedro har sendt inn dette spørsmålet til Spør en forsker:.


Begynte å få litt vondt i halsen og litt forkjølelse.

En bihulebetennelse kommer ofte etter en forkjølelse eller influensa. Feber; Nedsatt allmenntilstand; Nedsatt luktesans og vond smak i munnen . Snarveier: Feber; Smerter i kroppen; Vondt i halsen; Neseplager; Hoste; Når bør man kontakte lege ved. Tablettene er lokalbedøvende, og virker dermed lindrende mot smerte og irritasjon i munn og svelg. Mange klager på dårlig smak i munnen, fordi de ikke er i stand til å forstå! Her på Kjerringråd kan du få hjelp mot forkjølelse og andre sykdommer.


Smaker utrolig vondt, men det gjør susen. Jeg blir så tørr i munnen om natta når er er forkjølet. Har du rar smak i munnen, dårlig ånde eller tilbaketrukket tannkjøtt? Helse: Hei, har i det siste hatt en stygg forkjølelse med stygg hoste,. Har du vondt i brystet når du hoster, eller hoster opp f. Når man er forkjølet er det også vanlig å ha litt dårlig ånde.


Det forklarer hvorfor man kan ha en litt dårlig smak i munnen og tendenser til . Er ei dame i åra som har vært plaget av vond smak i munnen i mange år. Sjögrens syndrom eller etter bestråling mot munnen, er særlig utsatt for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg