onsdag 3. oktober 2018

Rødflammet på brystet

Jeg er plaget med utslett fra midt på brystet og oppover mot halsen til der. Utslett på brystkassen er en av de vanligste problemene som ses av våre hudleger. Vanlig årsak til et rødt flassende utslett på fremsiden av brystet.

Jeg får røde flekker i ansiktet, på brystet og halsen etter jeg har vært i . I sjeldne tilfeller kan et bryst utslett være på grunn av tegn på kreft. Et utslett på brystet kan være kløende og rø eller blistery og smertefull. Du bare oppdage stygge røde flekker på brystet?

Dette bevirker fremkomsten av flekker på huden i rød renner hevet i forskjellige deler av huden. Jeg får ofte rødt utslett på halsen og brystet. Det gjør ikke vondt og det oppstår i situasjoner hvor jeg blir litt nervøs og stresset. Dersom kun det ene brystet produserer væske, at væsken er blodtilblandet eller blank og lettflytende er risikoen større for at det kan være brystkreft.


I sjeldne tilfeller kan et bryst utslett skyldes tegn på kreft. En kul i brystet er bare ett symptom på brystkreft. SJEKK SELV: av kvinner vil få brystkreft i løpet av livet.


Brystbetennelse kan gi smerter og rødt, varmt og hovent bryst.

Du får kanskje feber og en influensaliknende følelse. Av og til blir huden over de områdene litt rødflammet også. Du bør sørge for at du får ut melken fra det ømme brystet ofte; så legg barnet hyppig til, eller . Med langvarig spenning (stress) menes at petekkier som sitter i ansiktet, på halsen eller brystet kan oppstå på grunn av en langvarig anstrengelse i form av gråt, . RØD I HUDEN: Et glass hvitt eller rødt, kan få kinnene eller huden på brystet til å blusse rødt. Ofte har man ikke bare én, men flere, og de er gjerne lokalisert på mage, rygg og bryst, sier Miray Al-Mustafa, som er lege under spesialisering . Dette er den vanligste formen for brystbetennelse. Symptomer er at du får vondt et sted i brystet, det kan bli hovent og rødt, og du kan kjenne en klump der det . Brystet har nå begynnt å bli rødflammet på det ømme stedet og jeg føler meg ganske tufsen, litt influensafølelse i hele kroppen.


Ammer og har plutselig fått veldig vondt i det ene brystet. Hver gang jeg drikker alkohol blir jeg veldig rød på brystet - Ung. Noen ganger i ansikt, på hals og ører, men også på brystet slik du opplever. Datra på femten år kjente en øm kul i ene brystet igår - utover kvelden ble det litt hovent og rødt der kulen var (litt på siden av brystet), og det har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg