mandag 1. oktober 2018

Reise til thailand vaksine

Vaksineanbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI) og Verdens helseorganisasjon (WHO) ved reise til Thailand (utenom byer og turistområder). Ifølge Reiseklinikkens nettsider opplyser reisebyråer ofte ikke at det trengs vaksinasjon når det ikke er påbudt før innreise. Det kreves ingen spesielle vaksiner ved innreise til Thailand for opphold i sentrale.

Les mer om vaksinasjoner i forbindelse med reiser til Thailand. Gul feber-vaksinasjonssertifikat kreves av reisende som . Noen sier vi må vaksinere oss, men noen bekjenta av oss, var i Thailand i fjor uten vaksiner, de mente de sparte . VAKSINERES: Rebecca Innvær får reisevaksine av Eivor Bø Iversen ved Centrum Vaksiner i Stavanger før hun skal på ferie til Thailand 22. Gå til Vaksiner for barn på reise - MMR-vaksine kan gis fra alder måneder, men dose satt før fylte måneder bør gjentas ved 15-måneders . Informasjon om anbefalte vaksiner, samt andre gode tips for å holde deg frisk på reisen. I Thailand er av alvorlig syke reisende under år, iflg tall fra Europeiske. Om du velger å reise er det viktig at barn fått alle anbefalte vaksiner ifht sin alder.


Om det gjøres på Reiseklinikken er vaksinering nesten smertefritt, vi har utviklet en egen teknikk for det. Folk blir nesten litt skuffet over at det ikke gjør vondt! Jeg er så heldig å ha en billett til Thailand i vinter, takk og lov for det for sommeren.


Det kreves ingen vaksine for reiser til Thailan men det anbefales at man . I noen områder i Thailand forekommer malaria.

Vaksinebehov vil være avhengig av hvilken type reise man skal gjennomføre og hvor i landet . Folk som skal reise i Asia (unntatt Japan og Singapore), Afrika, Latin-Amerika, Stillehavsøyene (unntatt Hawaii) og deler av det tidligere Øst-Europa, anbefales å . Det anbefales at man, ved reiser utenlands, tar kontakt med lege eller en reiseklinikk minst måned før avreise. Da kan man være sikker på at vaksinen virker . THAILAND: Etter at mennesker så langt har mistet livet som følge. Dagbladet at det er veldig få nordmenn som reiser dit i regi av . Den vanligste reisevaksinen er hepatitt A-vaksine.


I tillegg til hepatitt A er Denguefeber dessverre hyppig i flere lan blant annet i Thailand. Hepatitt A har vi begge vaksine mot og jeg har i tillegg vaksine mot Hepatitt B, . Hepatitt A-vaksinen er dyr, men etter to doser er du beskyttet i minst . Alle bør være vaksinert mot difteri, stivkrampe, kikhoste og poliomyelitt; Boosterdose .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg