onsdag 7. november 2018

Brystforstørring

Animasjon som viser hvordan brystforstørring med silikon kan foregå . Akademikliniken har over års erfaring med brystforstørring. Med 3D-simulering kan du se resultatet i 3D før operasjon.

Mange velger å utføre en brystforstørrende operasjon når graviditet og amming har satt spor på kroppen. Da kan en brystforstørrelse gjenopprette den feminine . Brystforstørrende operasjon med implantater er et av de vanligste kosmetiske inngrepene. Plastikkirurgene hos Aleris tilbyr gratis og uforpliktende konsultasjon.

Over 1kvinner har fått denne type behandling hos Oslo Plastikkirurgi av forskjellige årsaker. Begge gruppene er kandidater til brystforstørring med brystimplantat (brystprotese). Ved operasjonen forberedes en lomme under brystkjertelen, alternativt . Kvinner som har fått brystforstørring er fornøyde og glade for de gode resultatene; Fornebuklinikken har meget erfarne plastikkirurger og vi bruker de metodene . Ved en brystforstørring hos Aviva Helse, som holder til i Oslo, kan du være trygg på at du vil oppnå et naturlig resultat, som er i samsvar med dine ønsker. Spørsmål pasientene ofte stiller under konsultasjon før brystforstørring. Hvordan finner jeg den riktige størrelsen på protesene?


Aleris Nobel Klinikk i Oslo tilbyr forundersøkelse med Vectra 3 et unikt bildesystem som kan simulere resultatet av en brystforstørring. Vi vil at du skal ha et realistisk syn på hva som kan oppnås med en brystforstørring.

Sammen med kirurgen diskuterer du om det passer best med et dråpeformet . Gjenopprett din feminine figur med naturlige og vakre bryster. Aleris Nesttun i Bergen har års garanti ved brystforstørrelse. Ved brystforstørring med silikonimplantat kan små og tomme bryst få normal størrelse og form.


Vi benytter brystimplantater av meget høy kvalitet . Alle kirurgiske inngrep etterlater arr i huden, også brystforstørring med silikonproteser. Selve såret i huden er ikke allverdens langt, mens selve sårhulen som er . Jeg fikk utført brystforstørring lørdag, for dager siden. Jeg har vært på klinikken til etterkonsultasjon, men . Vi tilbyr brystforstørring som utføres av våre profesjonelle plastikkirurger.


Ta kontakt i dag for en konsultasjonstime. Før og etterbilder av en brystforstørrelse (brystforstørring). Her vises bilder av pasienter som har gjennomgått en brystoperasjon med brystimplantat.


Priser på brystforstørrelse kan variere veldig. Her kan du finne ut hvilke faktorer som påvirker hvor mye din brystforstørring koster og informasjon om finansiering .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg