fredag 16. november 2018

Halsbrann årsak

Halsbrann og sure oppstøt er ubehagelig, og kommer ofte når man skal slappe av etter et. Det kan være forskjellige årsaker til at dette skjer. Opplever man halsbrann av og til, kan reseptfrie midler hjelpe mot plagene.

Underliggende årsaker til halsbrann og sure oppstøt kan være: Overvekt . Plages du av sure oppstøt og halsbrann hjelper det å kutte røyken. Hyppig halsbrann over tid kan være et varsel om kreftsykdom. De ser en kobling, men kan ikke fastslå at halsbrann er den direkte årsaken.

Om du er plaget av halsbrann, kan det hende du skal droppe kveldsmaten. Halsbrann kan oppstå hos alle, spesielt etter å ha spist krydret mat eller alkohol. For noen kan halsbrann bli plagsomt og kreve behandling.


Reduflux fra Benegast er et reseptfritt middel som effektivt lindrer plagene. For lite magesyre kan faktisk være årsaken til sure oppstøt og halsbrann. Erfaringer fra terapeuter som jobber med for lite magesyre, oppnår . KREFT i SPISERØRET: Mye halsbrann kan gi kreft i spiserøret, ifølge øre.


Halsbrann kobles altså til kreft, men ikke som en direkte årsak. Halsbrann kan være et tegn på magekatarr, men forekommer også i.

Halsbrann vil i de fleste tilfeller komme av reflukssykdom. Det er usikkert hva som er årsaken, men det kan være annet innhold fra magen . Sure oppstøt og halsbrann opptrer hos alle fra tid til annen, men det kan være. En annen vanlig årsak er spiserørsbrokk, det vil si at litt av . Halsbrann oppleves gjerne som en sviende smerte bak brystbenet.


Halsbrann (dyspepsi) og sure oppstøt (refluks) skyldes at magesyre kommer opp i spiserøret og oppleves gjerne som en sviende smerte bak brystbenet. Halsbrann og sure oppstøt kan være tegn på mage- sår. En vanlig årsak er at lukkemekanismen mellom. Mange av oss har en og annen gang opplevd halsbrann og sure oppstøt. En annen årsak kan være at lukkemuskelen er blitt slappere grunnet . Noen av de vanligste årsakene til halsbrann og svimmelhet dele lignende symptomer.


Hjerteinfarkt, magesår, og panikklidelse er de vanligste årsakene, og . Lite magesyre gir symptomer som halsbrann, oppblåsthet, luft i magen, unormal lang fordøyelsestid og hvitt belegg på tungen. Mange plages regelmessig med halsbrann og sure oppstøt. De klassiske symptomene ved halsbrann er en etsende og brennende. Du kan redusere risikoen for halsbrann og sure oppstøt ved å kartlegge årsakene til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg