torsdag 1. november 2018

Fly med barn

Hvis du skal reise langt, eller vil fort frem er flyet et utmerket transportmiddel. Skal du fly med barn er det likevel mange hensyn å ta, som du bør tenke på . Sommeren er høysesong for unge flypassasjerer, og både SAS, Norwegian og charterselskapene sier at de stadig får flere barn om bord på sine fly.

For mange er det en stor overgang å fly alene og det å fly med barn. Ved natturer sover som regel alle barn, men det kan være kaldt på flyet. Skift fra ferie outfiten til varmere klær før avreise, plutselig blir det siste pleddet nappet . Mange kvier seg for å ta små barn ombord i fly for den aller første flyturen, det er klart det kan være skummelt første gang, men tro oss, det kommer til å gå helt .

Vi har flere produkter vi vurderer og ta inn i vårt sortiment. Har DU et produkt du gjerne skulle hatt for . Og husker med gru forrige flytur, som føltes som et helmaraton i stekende sol uten drikkepause? GUIDE TIL FLYTUREN: Å fly med småbarn blir mer behagelig om man har god tid og klarer å. Reisende med barn på fly blir ofte prioritert.


Alt du trenger å vite når du reiser med barn – om barnerabatt, barnesikringsutstyr om bord i flyene og barn som reiser alene.

Dette må du vite før du skal fly med småbarn. Slik får både dere og barna en fin flytur. Her er tipsene du trenger for en vellykket tur for store og små.


Nyfødte er heller ikke et problem, men det er vanlig å anbefale vente til . Forbered dere, beregn god tid og nyt reisen. Skal dere fly innenlands i Norge betaler du ikke noe for baby . Barn fra 2-år får rabatt på voksenpris hos SAS - uavhengig om. Annen praktisk informasjon for barn som skal fly med SAS finner du på denne siden. Om du skal fly med SAS under graviditet, med spedbarn eller med barn 2-år, eller barna skal ut å fly alene, kan du finne relevant informasjon på disse sidene. De aller fleste har opplevd skrikende snørrunger på flyet.


Og det er like slitsomt uansett om det er er din egen, eller om det er nabopassasjeren . Det trenger ikke være skummelt å fly alene – vi skal sørge for at den unge eventyreren får en trygg og hyggelig reise. Skyscanners direktør Gareth Williams sier: Ikke glem at det var en gang vidunderlig å fly. For barna er det fortsatt det, så benytt deg av . Reiser du med barn eller har du barn som reiser alene med Widerøe kan du på denne siden finne alt du trenger å vite før du skal ut og fly.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg