torsdag 8. november 2018

Hvite illeluktende prikker i halsen

NO: Har du funnet en eller flere gulhvite små klumper bak i munnen som. RØDE FØFLEKK LIGNENDE PRIKKER: De røde prikkene som oppstår på huden kan være kirsebærflekker, . Dårlig ånde kan skyldes noen løse, illeluktende klumper bak i.

Mads Henrik Strand Moxness, øre-nese-hals-spesialist ved Aleris, til NRK. Jeg har hatt små hvite klumper som sitter fast baki halsen fra tid til. Hver kveld de siste dagene har jeg faatt noe i halsen og kremtet det opp,.


Også hvite prikker og vene-lignende hvite tråder på mandlene etter virus.

Stinkende hvite klumper fra halsen vanligvis mandel steiner: små, hvite . Jeg har kjempe vondt i halsen og sliter med å svelge. Jeg har litt sånn hvitt på mandlene også har jeg kjempe vondt i hodet mitt. Tips til de av dere som plages med hvite, illeluktende propper i mandlene.


Det har ingenting med tannpuss å gjøre, det kommer halsen :p. Bakterier i maten dyrkes i folden og blir til hvite illeluktende klumper som . Jeg fikk fjernet mandlene mine i fjor,nettopp på grunn av illeluktende klumper. De ble borte av seg selv da halsen ble bedre.


Klumpene skal visstnok være matrester og hvite blodlegemer og stinker forferdelig.

Blærk, det får jeg også noen ganger i året. Jeg får de når jeg spiser eller drikker mye melkeprodukter over en periode. Jeg har kronisk hoven mandel på høyre side av halsen, og det er der dette.


Utflod som er illeluktende, brun eller kjøttfarget - ofte også iblandet blod. Forstørrelse av en kjertel på halsen, i armhuler, brysthule, bukbule, bekken eller i lysken. Halsbetennelse gir hvitt belegg eller hvite prikkeri halsen og på. Side av - Gule klumper opp av halsen. Hvite flekker på mandlene er komponert i utgangspunktet dannet av lag av slim og kalsium.


Man har følelsen av at noe sitter fast på baksiden av halsen. Faktisk er de hvite flekker avgir illeluktende svovelforbindelser som resulterer i dårlig . Mandel steiner er små, lukt hvite baller i baksiden av halsen. Mandel steiner (tonsillolith) er illeluktende hvit, gulaktig eller gråaktig kalkulus som dannes i . Nå lurer han på om han bør bekymre seg for dette, og utdyper til Lommelegen at han har familie med kreft i halsen, og at han har vært under . Er en Candida-infeksjon i munnen og halsen.


Den viser seg som hvite flekker i munnen. Trøske opptrer vanligvis i munnen til personer med kronisk sykdom som . Jeg har fått sånn røde prikker på tunga og jeg får dårlig ånde jeg. Aftene er som regel hvite inne med en slags rød sone rundt.


Langvarige bihuleplager gir ofte utskillelse av illeluktende væsker til nese og hals, som kan gi . Man har som regel rikelig, illeluktende, grønn-gul utflod og kløe, svie eller smerter i skjeden. Sopp i skjeden, også kalt candida, er svært utbredt og ubehagelig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg