onsdag 21. november 2018

Tykk hvit utflod

UTFLOD: Alle kvinner har det, og alle burde vite mye om det. Dersom utfloden din blir tykkflytene, klumpete og hvit i farge, er dette et tegn på . Jeg har tykk,hvit, kremaktig og luktfri utflo som ikke kommer ut av skjeden.

Det vil si at jeg har ikke masse utflod i trusa. Tykk, hvit og klumpete utflod uten at det er sopp? Hvit tykk utflo uten at det er soppinfeksjon. Helse › Helseguiden › Dette må du vite om utfloden dinBufretLignende5. Utfloden blir hvit, tykk med cottage cheese konsistens.


Du kan også bli rød rundt skjedeåpningen og i skjeden. Candidainfeksjon kan danne en karakteristisk utflo som er tykk og klumpet - i uttalt grad med cottage-cheese-lignende konsistens. Jeg har de siste dagene hatt tykk og hvit utflod! Pleier vanligvis ikke å ha det i denne perioden av syklusen. Jeg har prøvd soppkurer, både reseptfrie og reseptbelagte.


Det renner stadig ut tykk, hvit utflod fra skjeden, så mye at sort undertøy til tider må kastes. Andre ganger er det mer gjennomsiktig utflod som . Soppinfeksjon gir ofte kløe og svie samt utflod som er hvit og tykk.

Bakteriell vaginose gjør at utfloden lukter stramt (litt som fisk) og kan øke i . Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes de hormonelle. Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit, men den har i tillegg . Eggløsningsslim er utflod som ligner rå eggehvite. Sekretet er tykt, ugjennomsiktig eller hvitt, og det er mye mindre av det enn før eggløsningen. Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Utflod uten ubehagelig lukt, som er relativt klar og gjennomsiktig og uten.


Den medfører sterk kløe og utfloden er tykk og hvit og ser nesten ut . Noe hvit utflo spesielt i begynnelsen eller på slutten av menstruasjonssyklusen, er normalt. Hvis utfloden imidlertid ledsages av kløe og har en tykk, cottage . Ved noen typer betennelser er utfloden nokså karakteristisk: Har du for eksempel fått sopp i skjeden, har du en kraftig kløe og tykk, hvit utflod. Når jeg søker på nett ser jeg det er satt . De vanligste symptomene er kløe og svie nedentil, og hvit, tykk, klumpete utflod som ikke lukter.


Regjeringen eller hvit utflod litt tykk lukt under svangerskapet kalles leukorrhea. Dette er helt normalt, og ansett som et . Grønn, klumpete utflod og snart uker på vei! Obs ekle detaljer … Grønn, klumpete utflod og snart uker på vei!


Altså, jeg har helt vanlig hvit kremete . Det er økt utflod fra skjeden under graviditet, noe som i de fleste tilfeller skyldes … Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit, men den har i tillegg … uker er . Svangerskapet kan medføre økt utflod fra skjeden i forhold til det som er vanlig, og den kan. Normale graviditetsforandringer gir tykk og hvit utflod uten klumper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg