tirsdag 20. november 2018

Strekk i ryggen vondt å puste

Smerter i brystryggenkommer ofte av dårlig holdning ved kontorpultene. Smertene kan være intense og det kan være vondt å puste . Gjør vondt i ryggen, omtrent der hvor bhstroppa er.

Det gjør vondt når jeg nyser, gjesper hikker osv. Akutt ryggvondt vil si at personen har hatt vondt i ryggen i mindre enn tre uker, subakutt er perioden fra. Har fått strekk i ryggen og nå gjør det vondt å puste.


Smerter i øvre del av ryggen mellom skulderbladene rammer svært mange av oss.

Det gjør vondt å puste dypt, og det å se seg til siden. Det er liksom litt mot høyre, midt i øvre rygg. Men fortsatt gjorde det vondt i lungene når jeg trakk pusten dypt. Jeg kjenner ubehag i ryggen på begge sider, kjennes stiv og støl ut, det er ikke. Når vi da puster inn strekkes de og det kan føles som lungeproblemer eller . Hatt samme sist dag og jeg tror det kan være en lett strekk i indre . Får mer vondt i skulder, arm og nedover siden av ryggen når jeg bruker armen.


Det at smerten forverres når du trekker pusten dypt, taler i den retning, og det at du har smerter forøvrig i. Sting eller smerter i brystet er også et typisk tegn.

Smerter på siden av brystkassa eller bak i ryggen når du puster dypt inn eller hoste er vanlig. Nyrene er et par små, bønneformede organer. De befinner seg baktil i bukhulen, på innsiden av de nederste ribbeina i ryggen. Smerter i øvre del av ryggen, mellom skulderbladene, rammer svært mange av oss. Disse smertene er i de fleste tilfeller et resultat av leddlåsning i ryggvirvlene mellom skulderbladene, ribbenstrekk eller en muskelspasme.


Det kommer heftige smerter når jeg vrir meg, beveger meg generelt, puster dypt eller. Sannsynligvis er dette muskulært (krampe eller stramme muskler). Spondyloartritter er en familie av autoimmune sykdommer som deler visse sykdomstrekk.


Kjenner det godt når jeg puster godt inn og spesielle vinkler er umulige pga smerter. Gjør for vondt og sove på ryggen eller magen. Kjenn etter om smerten øker på når du trekker pusten dypt.


Jeg er år, har vondt på venstre side av brystkassen, litt under hjertet, føles. Har smerter i øvre del av brystkasse når jeg trekker pusten inn. Akutt vondt i ryggen, også kalt akutt lumbago, er en smertefull men som regel ufarlig tilstand.


Dette er den vanligste plagen i muskelskjelett-apparatet og . Synes ofte det er vanskelig å puste når jeg ligger flatt på ryggen og skal sove.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg