fredag 9. oktober 2015

Forkjølet i flere uker

Sannsynligheten er langt større for at du har fått flere ulike forkjølelser på rad. Det er hele tiden flere ulike forkjølelsesvirus ute og går, og du . Hvis du alt er forkjølet tar det også lengre tid å bli frisk om du ikke sover nok. Har du vært forkjølet i flere uker uten å bli bedre bør du oppsøke . Sitter forkjølelsen i kroppen i en evighet? I dag er det derfor ikke uvanlig å ha symptomer på forkjølelse i flere uker, skriver helsenettstedet . Jeg har vært forkjølet et par uker, noe som ga seg i forrige uke. Jeg gikk i flere år og trodde jeg var allergisk, men det viste seg at jeg hadde.


Noen blir sengeliggende og er friske etter et par dager, mens noen hangler med forkjølelse i flere uker. Det aller verste er når man går og er halvsyk i mange uker uten å hverken bli skikkelig. Se flere saker fra: Forkjølelse er bra for kroppen din. Den rammer gjerne flere ganger i løpet av et år, og barna er spesielt utsatt. Ofte går forkjølelsen over etter en uke, men den kan også vare lenger.


Nå har det snart gått to uker siden jeg ble syk. Generelt er influensa verre og mer langvarig enn forkjølelse, og. Typisk for influensa er høy feber og høy grad av sykdomsfølelse i nærmere én uke. Immunforsvaret vårt har nemlig flere ansvarsområder, slik at når det er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg