mandag 13. august 2018

Hva er akne

Det kan du lese mer om i denne artikkelen. Akne oppstår når utførselsgangene til hudens talgkjertler plugges igjen med. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du .

Tabletter mot akne bør ikke brukes under graviditet, særlig ikke i første. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du ser på . Akne, også kalt filipenser, er en betennelsessykdom i huden. Den er lokalisert til hudens sebakøse kjertler (kjertler som sitter rundt en hårfollikel).

Akne er en helt vanlig hudtilstand som kan komme på mange steder av kroppen og kan utvikle seg gjennom hele livet. Etter å ha tatt en prat med Cosmopolitan, kom han frem til en oversikt over de forskjellige sonene, og hva kvisene i de forskjellige sonene . Noen sier at det er det samme som uren hu men stemmer dette? For dager siden - Akne, kviser, hormonfremkalt betennelse i talgkjertlene. Akne er en meget vanlig tilstan spesielt i puberteten og i tenårene, men den kan . Akne er en svært ubehagelig hud tilstand som kan oppstå med noen. Så det har ingenting å gjøre med hvor godt eller hvor . Mengden av kviser (akne) øker og når sitt maksimum i - 19-årsalderen.


Hvis porene i huden blir tette, kan talg i huden hope seg opp.

Da kan det oppstå en betennelse i talgkjertelen, og det er dette som kalles en . Aktiv akne er en vanlig hudsykdom som rammer de fleste mennesker en gang i løpet av livet. Ifølge kinesisk medisin kan vi finne ut hva som skjer internt i kroppen ved å se på hvilken type akne og hvor i ansiktet den er. For å finne ut hva akne kan avsløre om helsen din, er det svært viktig å være oppmerksom på i hvilket område av ansiktet vår det vises. Acne och oren hud Akne er en betennelseslignende tilstand i huden som først og fremst viser seg i form av det vi til daglig kaller . Acne (acne i hjemmet - en kvise) - betennelse i talgkjertler som ligger i huden. Akne er en sykdom - en kronisk betennelse i talgkjertler, noe . Kviser (akne vulgaris) er en av de vanligste hudsykdommene i befolkningen.


Les mer om mekaniske kviser (akne mekanika). Dette hentyder på en tilstand der man får kviser fremprovosert av mekaniske faktorer. Akne kommer oftest i ansiktet, men du kan også få kviser på nakke, rygg, bryst eller armer. Du kan få hudormer – små svarte prikker, eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg