fredag 3. august 2018

Chlamydia test gratis

Du kan bestille klamydiatest på Internett eller ta en tur innom helsestasjon eller fastlege. Har DU hatt samleie med en som har Klamydia? Fastleger, helsestasjoner og studenthelsetjenester tilbyr gratis test og behandling for kjønnssykdommer.

Både undersøkelse og behandling er nemlig gratis om du er under år. Og er du av den sjenerte typen, kan du bestille testen på nettet. Fikk senere vite av fastlegen min at klamydia test er gratis i Norge. Føler meg litt forarget av dette, og har tenkt å søke trygdekontoret om å få . Flere kommersielle aktører tilbyr klamydiatester til hjemmebruk, men Olafiaklinikken i Oslo deler ut disse gratis. Klamydia kan enkelt påvises med riktig test!


Bestill​ gratis prøveutstyr f​or klamydiatest. Når du har registrert deg, får du tilsendt prøveutstyr og informasjon i diskret . Få raskt, sikkert og diskret svar fra vår lab. Chlamydia is the most common STI with 1-in-young people infecte and usually has no symptoms. Det finnes en rekke steder å teste seg for klamydia i Bergen. Uansett er det gratis å få medisin når en har en positiv klamydiatest.


En urinprøve er den enkleste måten å teste seg for klamydia på, og på Tvibit. Testen er gratis å ta, enten du velger å ta den på helsestasjon, . Hvis du får en negativ test før det har gått dager, anbefaler vi at du tar en ny test når det har gått dager, for å. Behandling av klamydia er gratis i Norge. Sex og samfunn tilbyr gratis testing av seksuelt overførbare infeksjoner for alle.


Så lett kan du sjekke om du har klamydia. Unge, seksuelt aktive ungdom som vil teste seg, skal få gjøre dette gratis, sier Kløvstad. Test deg enkelt med vår klamydiatester for hjemmebruk. Det er gratis og anonymt at bestille en klamydiatest. Testen sendes i en diskret og anonym kuvert.


Der står ikke noget om klamydia, andre sexsygdomme eller . Selv om Follestad oppfordrer til å gå til helsepersonell for å teste seg, mener han at hjemmetester også . Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon (SOI: kjønnssykdom) forårsaket av bakterien chlamydia trachomatis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg