fredag 17. august 2018

Kjerringråd mot diare

Trenger du kjerringrå tips og hjelp om diare, diaré, oppkast, dårlig mage, omgangsyke eller. Visste du at potetmel kan brukes som medisin mot dårlig mage? Et enkelt kjerringråd er å bruke noe som inneholder stivelse for å få slutt på diare-en.

Bland det gjerne ut i litt saft, for smakens skyld. Diaré er en tilstand som kan føre til uttørking av kroppen. Ytterst få er så heldige at de klarer å styre unna alt som kan kalles magetrøbbel ved lengre reiser. Men med en porsjon folkevett og noen enkle .

På denne siden har vi samlet flere gode kjerringråd mot diare. Når du har diaré trenger du enda mer drikke enn ellers, fordi så lite av det du får i deg blir tatt opp. Du får kjøpt begge på apoteket og de stopper diare kjapt! På denne siden er det flere gode kjerringråd mot diare: . Er iallefall det jeg husker fra ferieturer, ble sååå forstoppa . Diaré, løs mage, hard mage og forstoppelse har mange årsaker. Det kan være flere grunner til at man plutselig får løs mage.


Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon i tarmen. Over halvparten av tilfellene med akutt diaré i Norge antas å .

Diaré er i alle fall ekstra kjipt på ferie. Ingeniørfruen-tipser-om-kjerringråd-mot-diare-og-løs-. Og i slike tilfeller tas alle råd i mot med åpne armer, gode som.


Det finnes en hel masse kjerringråd å ta av når det kommer til kvalme, diaré og . Det er mye placebo i dette, og det er det ingenting i veien me mener han. Du blir dårlig av diaré fordi kroppen mangler væske. Visste du at potetmel kan hjelpe mot for mye magesyre? Et gammelt kjerringråd anbefaler iallefall å drikke 1-teskjeer potetmel blandet med litt vann. Diaré skyldes som regel at man har fått i seg bakterier, virus eller parasitter via fordervet mat, forurenset vann eller dårlig hygiene.


Kroppen kan reagere med tynn avføring og diarè for å kvitte seg med syrene så raskt som mulig. Miriam Wicklund har gitt ut flere bøker med kjerringråd. Et par teskjeer potetmel utrørt i litt vann er effektivt mot sommerdiare.


Diaré er svært vanlig i forbindelse med mage-tarm-infeksjoner. Les kjerringrådene for pollenallergi, forkjølelse, bananfluer og mye mer! Diaré Potetmel skal være et effektivt kjerringråd mot diaré.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg