mandag 6. august 2018

Vannkopper voksne

VANNKOPPER: Visste du at voksne ofte blir hardere rammet av vannkopper enn barn? De fleste barn tåler bra å få vannkopper, men som voksen kan du bli veldig syk. Kjersti ble slått ut i et helt år da hun fikk barnesykdommen i voksen alder. Ved fylte år er av befolkning immune. De som får vannkopper først som voksne, blir vanligvis sykere enn barn.


Noen barn med vannkopper får litt feber, og kan bli trøtte og irritable. Ved fylte år er prosent av befolkningen immune mot denne sykdommen. KOPPER: Slik ser Tore ut etter utbruddet av . Vannkopper er en smittsom barnesykdom og kjennetegnes av lett feber og. Voksne kan ofte få en kraftigere infeksjon hvis de smittes med vannkopper, og av . Vannkopper gir utslett, sykdomsfølelse og ofte feber. Voksne kan ofte få en kraftigere infeksjon hvis de smittes med vannkopper, og av den grunn kan aciclovir . Siden smitten gir livsvarig immunitet, forekommer vannkopper meget sjelden hos voksne, men voksne som tidligere ikke har vært infisert, kan . Primærinfeksjon forårsaker vanligvis hos barn en mild sykdom med utslett (vannkopper), men kan hos voksne gi et mer alvorlig forløp.


Hvis du er gravid så kan det være veldig farlig for fosteret. Ellers er det ikke farlig, men du kan bli sykere enn du ville blitt om du .

Jeg er ikke 1 sikker på AKKURAT det du spør om, men jeg vet at selv om voksne har hatt vannkopper og dermed skal være immune, kan . Eldstejenta mi fikk det for uker sida, så det er. De sier at voksne blir mer syke enn unger dessverre. Unge voksne og tenåringer er de som blir mest syke av vannkopper. Som nevnt er vannkopper helt ufarlig for de aller fleste mennesker.


Voksne som får vannkopper takler ofte sykdommen dårligere enn barn. Vannkopper er en meget smittsom sykdom som spesielt rammer barn. Voksne er vanligvis sykere enn barn; Opp til sykdomsutbruddet kan man ha feber og . Vannkopper skyldes vannkoppeviruset, og er en av de mest smittsomme sykdommene vi har i Norge. Den smitter svært lett, og nesten alle ( ) voksne har . Vannkopper (latin Varicella simplex) er en hudlidelse som forårsakes av Varicella. De fleste har hatt vannkopper som barn, men 2- av voksne har ikke hatt . Han er veldig dårlig og har tilsynelatende 00vannkopper, blant.


Har dere som har hatt i voksen alder hatt slike hvite store blemmer? Du kan vaksinere barna mot vannkopper, men du må betale selv. På denne måten kan vaksinasjon føre til flere sykdomstilfeller hos voksne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg