fredag 3. august 2018

Weifapenin alkohol

Er det farligt å drikke alkohol når jeg tar weifapenin? Sykdommer: Halsbetennelse Medisiner: weifapenin (fenoksymetylpenicillinkalium) Mann, . Weifapenin) ikke påvirkes av inntak av alkohol.

Alkohol reduserer effekten av antibiotika, fakta eller myte. Kan jeg hoppe over en dag i penicillin-kuren min så jeg kan drikke. Alkohol og penicilin - Kranglesiden - Forum - Klikk.


BufretHei, Jeg har hatt lungebetennelse i uker og fikk Weifapenin tabletter for uke siden.

Er det mulig å nyte alkohol når man tar dette medikamentet? Disse ble da fortalt at de skulle holde seg unna alkohol mens de gikk på. I dag har jeg fått antibiotika av typen weifapenin 6mg, pga et motorsykkelvelt som resulterte i mange dype skrubbsår.


Infekjson etter kirurgisk fjernet visdomstann. Jeg har fått en betennelse i tåa, og går på penicillinkur. Jeg har tenkt til å drikke sprit, og vil ikke utsette kroppen for noe farlig.


Hvis det er vanlig Penicillin du står på er ikke alkohol et stort problem, denne. Weifapenin og Apocillin sammen med moderate mengder alkohol har .

Disse ble da fortalt at de skulle holde seg unna alkohol mens de gikk p kuren fordi det. I dag har jeg ftt antibiotika av typen weifapenin 6mg, . Penicillin og alkohol - kan jeg nyte alkohol n r jeg g r p denne kuren? Adidas Joggesko dame Sammenlign priser p Kelkoo . Det sies å ikke være farlig å drikke alkohol under en penicillinkur, men samtidig oppfordres man gjerne til å unngå inntak. Som i Weifapenin og Apocillin sammen med moderate mengder alkohol har. Det ikke noe om at det er problemer knyttet til ta medisinen . Vågsbygd videregående skole Frydenlund øl Oppskrift lussekatter Sjokolade muffins oppskrift Blod Weifapenin alkohol.


Men i motsetning til alkohol, tror jeg ikke det skal være skadelig på . Alkohol, enkelte epilepsimidler og sikkert mye annet. Ingen medikamentelle interaksjoner av betydning. Men ifølge overlege i Statens Legemiddelverk, Sigurd Hortemo, er det ikke nødvendigvis så ille å drikke litt alkohol mens du går på antibiotika.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg