fredag 24. august 2018

Akutte magesmerter

Ca av alle sykebesøk dreier seg om akutte magesmerter. Hver tredje av disse pasientene blir innlagt sykehus . Akutte magesmerter kan beskrives som enten skjærende, som knip, som verkende, murrende eller stikkende.

Sykdom utenfor magen kan noen ganger gi magesmerter. Akutte, kraftige magesmerter må undersøkes raskt. Ofte er det vanskelig for legen på legekontoret eller på legevakt å stille en eksakt diagnose ved akutte magesmerter.


Akutte magesmerter hos barn har mange årsaker og kan være vanskelige å vurdere.

Klinikken kan være annerledes enn hos voksne, . Vi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt . Noe å lære av - En kvinne i 30-årene kom til legevakten med akutte magesmerter og vaginalblødning. Magesmerter er et symptom som i prinsippet kan skyldes mange ting.


Magesmerter uten feber kan f eks skyldes smerter fra tarmen, magekatarr (magesyre), . Hva vet du om akutte magesmerter hos barnet ditt? Helsetelefonen stiller de viktige spørsmål. SJEKK AT DET IKKE ER NOE MER ALVORLIG: Magesmerter er som regel noe som går over av seg selv, men det kan være greit å være på .

Akutte magesmerter vanligvis oppstår plutselig og kjennes i mageområdet mellom bekken ben og mellomgulvet, og noen ganger i de områdene på hver side. Denne kjennetegnes av akutte, kraftige magesmerter og kan oppstå kun . Jeg har sterke magesmerter som forverres når jeg står oppreist eller beveger meg. Det er mange årsaker til akutt oppståtte magesmerter. For noen av disse er det viktig at du kommer tidlig til behandling. Førstehjelpsøvelser Førstehjelpslenker Akutte skader i magen og årsaker til magesmerter; Potensielt farlige symptomer, førstehjelp . En kvinne, gravid i annet trimester, med akutte magesmerter.


Er nå i svangerskapsuke og har hatt flere episoder med akutte magesmerter øverst i magen ut mot siden. Abdomen har en tendens til å være en følsom del av kroppen. Det er området hvor formering skjer, blir mat fordøyd og . Jeg fikk plutselig sterke magesmerter med påfølgende diare.


Magesmertene er veldig intense og er over . Bakgrunn Akutte magesmerter hos barn har mange årsaker og kan være vanskelige å vurdere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg