onsdag 1. august 2018

Tåteflasker

Tåteflaske kan gjøre hverdagen enklere, uavhengig om du gir utpumpet morsmelk eller morsmelkerstatning. Her finner du et godt utvalg hvor mange også . Velkommen til vårt store og varierte utvalg av tåteflasker og tilbehør.

Her finner man flasker i alle mulige størresler og fasonger, babykopper, vellingblandere, . Dieflasker, Tåteflasker, Flasker til baby. Bilde av Philips Avent Tåteflaske 260ml Natural . Oppdag produkter for flaskemating fra Philips Avent.

Oppdag MAMs tåteflaskeserie som inkluderer: MAM Anti-Colic og Feel Good Premium-glassflasker. De kommer alle i forskjellige størrelser! Anti-Kolikk Tåteflasker Her finner du våre uvalgte kvalitetståteflasker fra MAM OG Philips AVENT.


Antikolikktåteflasker - for færre magesmerter. Blant våre fine tåteflasker finner du alternativer for både de minste og for de eldre barna. Slik at det blir lettere å finne den billigste . Philips AVENT tåteflaske 260ml Natural, en naturlig utformet flaske med anti-kolikk ventiler. Norges mestselgende tåteflaske kommer nå i en forbedret utgave.


Sammenlign produkter i vårt store utvalg av smokker og tåteflasker for de minste barna. Vi har også tilbehør for rengjøring samt ulike typer av holdere. Da jeg var gravid brukte jeg utrolig mye tid på å meg frem til giftfrie babyprodukter. Spesielt tåteflasker syntes jeg det var vanskelig å . Mange tåteflasker og smokker som selges i Norge inneholder en miljøgift som kan være helseskadelig.


MUGG: Denne tåteflasken får foreldre verden over til å rase da det er funnet gjemt mugg i tuten på flere av flaskene. Medelas tåteflasker er en perfekt tilføyelse til din ammeopplevelse. Medelas tåteflasker er kompatible med alle Medela brystpumper samt Calma, . Calma er den unike matesmokken for barn fra Medela. Den er utformet slik at barn kan fortsette det naturlige sugemønsteret de har lært ved brystet.


Hvorfor det er viktig med tåteflasker i god kvalitet. Det har skjedd mye med utviklingen av tåteflasker siden vi selv var barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg