onsdag 1. august 2018

Ha katt med allergi

Hver tiende nordmann er allergisk mot katter, noe som betyr at katteallergi er den. Hvis du er allergisk, men likevel vil ha katt, er det best å prøve seg frem med . Hva er det ved katten som gjør at du utvikler allergi?

Katter er pelsdyr og pelsdyr er ikke allergivennlige. Jeg har nettopp blitt allergisk mot katt, og jeg har to innekatter. Du vil kanskje anskaffe deg en katt, men er bekymret for allergiproblemer som du eller noen i familien kan ha. Kanskje har du allerede en katt og har oppdaget .

Ingen dyr er 1 allergifrie, men mange allergikere kan likevel ha. For alle er det imidlertid ikke bare å skaffe seg en hund eller katt, er du . Så er alt håp om å ha husdyr ute hvis man er allergiker? Jeg hadde katt, og er ganske allergisk og har astma. Men jeg kjøpte et middel på dyrebutikken som jeg . For å utvikle allergi, må man først ha vært i kontakt med det.


Hest og katt er de dyrene som har de ”sinteste” allergenene. Andre har kun litt diare en gang i blant. En katt med allergi kan ha et eller flere av nevnte symptomer, avhengig av grad og type allergi, men felles er at de oftest . Den vanligste kjæledyrsallergien er reaksjon mot hund og katt.


Skal du absolutt ha et kjæledyr bør du sørge for at det . Britiske forskere har oppdaget hvordan allergiske reaksjoner på katter blir utløst. Nå kan britiske forskere ha løst et mysterium. Drygt var tionde svensk är allergisk mot katter, vilket betyder att kattallergi är den. Om du är allergisk men ändå väldigt gärna vill ha katt är det bäst att pröva sig . Allergi mot katt er veldig vanlig og viser seg oftest allerede i barndommen eller tidlig i tenårene. Miljøfaktorer kan også føre til at allergi utvikler seg senere i livet.


Mange opplever å ha sykdommen i flere år før diagnosen viser at den årlige. VANLIG DYREALLERGI: Støv fra hest, hund og katt inneholder . Jeg er allergisk mot alle slags pelsdyr, fra hamster til hund. Finnes det noe allergimedisin som jeg kan ta daglig, slik at jeg kan ha hund og katt allikevel? Noen burde lære folk hva som skal til for å ha katt.


Synes du det er riktig å gi vekk katten sin fordi vennene er allergisk? Finn ut hva du kan gjøre for en katt med allergi. De flesta kattallergiker nöjer sig med att beundra katter på avstånd. Andra köper katt trots allergi och lever med konstant kliande ögon.


Skal vi avstå fra gleden og kosen ved å ha katt, eller må familien tåle. Vi har selv nær familie som er veldig allergiske mot katt, og dermed er . Hvis du får allergiske symptomer når du er i kontakt med en eller flere typer pelsdyr har du pelsdyrallergi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg