onsdag 1. august 2018

Hvordan oppstår klamydia

Hvis kun en i et forhold får det, har personen garantert vært utro? Jeg har aldri blitt smittet av klamydia, men er redd for at jeg har det likevel. Kan klamydia oppstå mellom to personer som er helt frie for . Klamydia er mest utbredt hos unge under år.


Til enhver tid har om lag av seksuelt aktive unge klamydia. Men uansett skjønner jeg ikke hvordan jeg kan ha klamydia og ikke han ? De har oppstått på samme måte som andre ulike sykdommer som skyldes virus og bakterier.

Vet hvordan de smitter, men lurer på hvor det kommer fra. Og legene trodde det kunne være en mulighet for at han hadde klamydia. Ja, som overskriften, er det noen her som vet hvordan disse sykdommene oppstår?


Jeg skriver en oppgave om klamydia og finner mye info om infeksjonen som sådan, men ikke hvordan den opprinnelig oppsto og hvordan den . Klamydia er den hyppigste seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Hos noen går det lang tid (muligens flere år) før symptomenen oppstår.

Klamydia formerer seg i cellene i urinrøret og livmorhalsen. Klamydia kan også trenge inn i celler i endetarmen og i øynene. Klamydiainfeksjon i kjønnsorganene er en seksuelt overført sykdom. Her finner du artikler om hvordan det er å leve med ulike tilstander og sykdommer . Her kan du lese mer om ulike typer sex, og hvordan dette påvirker risikoen for.


For det første: Kjønnssykdommer oppstår ikke av seg selv. Så visst det har oppstått klamydia da så er det mest sannsynlig for en av dere har vert utro. Ettersom klamydia smitter gjennom væske, vil det også kunne smitte ved. De røde prikkene som oppstår på huden kan være kirsebærflekker, . Spørsmål om klamydia - posted in Helse: jeg lurer på om man må bli.


Hvordan ellers oppstår klamydia hvis ikke ved smitte gjennom sex? Ville bare si at Klamydia KAN oppstå av seg selv, pga bakterieflora osv. Siden behandlingen av dette harmonerer dårlig med amming og ingen av oss skjønte hvordan klamydia kom . Hvem rammes: Klamydia er den aller vanligste seksuelt overførbare. Hvordan oppstår det: Årsaken til klamydia er bakterien Chlamydia trachomatis. Vår klamydiatest gir deg svar på om du kan være smittet med klamydia, og vil også gi deg svar.


Gr det ann at klamydia bare oppstr, uten at den man har samleie med har det?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg