tirsdag 21. august 2018

Brannskader bilder

Kamerat ville hedre kompisen på hans 60-årsdag. TO ÅR ETTER: Sara (18) fikk omfattende brannskader da biopeisen. Min mor skulle ta noen bilder av den nye biopeisen, og jeg foreslo at jeg .

Førstehjelp ved brannskade (første minutter etter skade). Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du ser på bildet? Det var et kraftig syn, og jeg ønsket ikke å bli tatt bilder av.


Tobarnsmoren bruker ikke lenger tid på å skjule brannskadene.

Denne informasjonen handler om mindre eller overflatiske brannskader. Overflatiske brannskader rammer de øverste lagene i huden, og kan være svært vonde. Når man blir kastet ut av Facebook, må man trykke seg gjennom flere spørsmål og blant annet svare at man ikke skal legge ut støtende bilder. Brannsår skal umiddelbart behandles med avkjøling. Bruk rennende vann (ca. grader, ikke is).


Ved alvorlige brannsår er det nødvendig med legebehandling. Ved brannskader hos barn under to år og ved dypere skader i ansikt,. Har man muligheter for digital fotografering, kan bilder av skaden . Bildet til høyre viser samme pasient måneder etter behandling.

Senere har jeg blitt kontaktet av flere mennesker med brannskader som har forklart meg at bilder av brannskadde ofte kategoriseres i samme . Dype brannskader gir risiko for tilheling med arr. Digitalt bilde av brannskaden kan sendes på e-post etter avtale. Hun lever med brannskader og transplantert hud på mesteparten av kroppen, og de utfordringer dette byr på.


En forbrenning forstår de fleste som en skade på huden etter kontakt med ild eller varme. Viggo (36) fikk kraftige brannskader på danskebåten. Da har alle de veskefylte blemmene sprekt og under finnes ny frisk hud. Bildet her ser kanskje skremmende ut pga den foldete huden, men . Fagstoff: Brannskader og forbrenninger må behandles med en gang, slik at varmeutviklingen ikke trenger dypere ned i vevet. Helsearbeider sier rekordmange barn får brannskader, og foreldre vet heller ikke hva de.


Barnet på bilde har fått brannskader etter skålding.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg