torsdag 30. august 2018

Kvalm og vondt i magen gravid

Når du er høygravid og klar for fødsel leter du gjerne etter det minste tegn som. Opplever du likevel å bli litt kvalm rundt termin kan det være at . Har du smerter nedover mot høyre side av magen?

I så fall kan du eventuelt ha en graviditet utenfor livmoren. Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft. Du vil få diaré, forstoppelse, være kvalm, kaste opp, kjenne magesmerter, hissig og rød hu og muligens også blødning fra analåpningen.


De fleste har mage- tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage, diaré eller halsbrann.

Kvalme, oppkast og smerter i mellomgulvet kan være tegn på magesår. Jeg er straks 27uker på vei og har de siste dagene hatt veldig vondt i magen. Jeg er gravid i uke + og i dag har jeg følt meg svimmel, kvalm og generelt . Hei jenter, nå er jeg usikker her … Jeg har veldig løs mage, og er ekstremt kvalm i tillegg.


Kvalme i forbindelse med graviditet kan ofte føles som en skikkelig. Jeg er deprimert og har fått litt angst, og med angsten kom kvalmen og vondt i magen. Jeg var så kvalm døgnet rundt at jeg nesten ble mannevond. Vondt i rygg, bekken, nedre mage, skambenet. Dette har vart siden rett før jul, dvs uke - (nå) Kvalmen kommer sammen med svettetokter og vondt i hodet.


Ikke sjelden er kvalme første tegn på at man har blitt gravid. Siden du har tatt en graviditetstest og denne var negativ er muligheten for at du er gravid liten. Men det hele kommer også ann på når du tok testen.


Kvalme i svangerskapet er ganske vanlig, men er sjelden farlig for deg eller. For kvinner som har vært gravide tidligere kan de oppleve at magen er større enn . Hun fortalte at matlysten var borte, og at hun var litt kvalm. Hun har vondt i nederste del av magen, liksom hele omradet under navelen. En kvinne, gravid i annet trimester, med akutte magesmerter. Hun virket litt uklar i kortere sekvenser, og klaget over kvalme og smerter i epigastriet.


I den siste uka har jeg blitt kvalm og fått vondt i magen hver gang jeg. Jeg husker at jeg fikk metallsmak i munnen og veldig vondt i magen da egget festet seg. Jeg var gravid på samme tid ifjor også, men sluttet å være kvalm etter litt over åtte uker. Er krampelignende smerter og så har jeg en del luft i magen i tillegg . De vanligste symptomene på graviditet er tretthet, kvalme og ømme bryster.


Kvalme gir en ubehagelig følelse fra magen og av og til opp til svelget. Personer med hjertesykdommer, gravide, diabetikere og de som bruker .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg