mandag 13. august 2018

Hvor lenge kan man gå med klamydia

Det er helt umulig å forutsi hvor lenge man må gå med klamydia før man blir. Det er lurt at dere tar kuren samtidig, så frem til dere tar den, kan der jo ha sex. Hvor lang tid det evt kan ta før man blir steril er et vanskelig spørsmål som ingen.


Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke går med smitten lenge eller . Jeg har hørt at klamydia kan være i kroppen lenge uten å gi symptomer. Og hvor troverdig er hendelsesforløpet hun skisserer? Utviklingen innen medisin går raskt, og informasjonen kan derfor være .

Huff- dette ble mye rot Mine spørsmål: 1) hvordan i alle dager kan man få klamydia, om ingen har vært utro? Dere som har hatt klamydia,hvordan oppdaget dere det og hva slags. Kan man få klamydia uten at noen har hatt sex på si. Noen som har hatt klamydia, men likevel har klart å bli gravid. BufretLignendeOg jeg lurer på om også gutter kan bli sterile av klamydia?


Hvor lang tid tar det før man blir steril av klamydia? Klamydia er farlig fordi den noen ganger kan gi eggstokk- og . Kan man ha det i år, uten symptomer og uten at man smitter partneren? Ubehandlet klamydia kan føre til sterilitet, spesielt hos kvinner.


Hvor lang tid går det fra jeg blir smittet til jeg merker sykdommen? Hos gutter er man mer usikre på hva klamydia kan føre til, men mange mener at klamydia fører til nedsatt. Vet ikke helt hvor man kan levere prøver her jeg er i utlandet. Det stemmer at man kan gå lenge uten å vite at man er smittet, da flere.


Man kan teste seg for klamydia på helsestasjon, studenthelsetjeneste eller fastlege. Både test og eventuelt påfølgende behandling er gratis. Klamydia kan være farlig, fordi den noen ganger kan gi eggstokk- og.


En klamydia hjemmetest er spesielt nyttig dersom man ønsker et hurtig testresultat. Det er dessverre fullt mulig å få negativ test selv om man har det. Ja, man kan bli steril om man går lenge nok med smitten. Nøyaktig hvor lenge husker jeg ikke, men er du redd for å ha blitt smittet må du gå rett . Det spiller ingen rolle hvor lenge siden du ble smittet, du er smittebærer så . Det er noen situasjoner, hvor det er større risiko for at klamydia sprer seg opp i underlivet. Hvis man blir behandlet i tide for klamydia, kan man unngå å få.


Så lenge man går til undersøkelse og får behandling, skal man . Til deg som vil vite mer om genital klamydiainfeksjon. Bør jeg gå til kontroll etter behandling? Jeg har fått brev fra legen om at jeg har fått klamydia.


Noen kan bli nedsatt fruktbar,også steril hvis man går for lenge med den. Tok en urinprøve(førstestråle) hos legen for evt. Man kan bomme på å påvise klamydia om man ikke analyserer den aller.


Gå til Du kan lese svaret ditt her og tast inn referansenummeret du fikk ved innsending.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg