onsdag 13. april 2016

Røde prikker på huden voksen

Hos voksne personer kan utslettet skyldes en infeksjon eller hudsykdom. EkseHuden blir rød og væskende eller tørr og skjellete. Jeg har fått oransje prikker på huden min, det er i ansiktet ved haken og ut til bak ørene, .

De røde røde prikkene hovner opp noe, huden der blir så død og flasser. Barn og unge voksne får gjerne dette og det er ikke helt sjeldent, . I voksen alder kan nyresvikt og hjertekomplikasjoner forekomme. Hud: et av de mest synlige tegnene på Fabry sykdom er dyprøde prikker som skyldes .

Nesten alle sykdommer i huden har røde flekker som en av sine viktigste. Det kan være en rekke årsaker til at voksne får utslett med feber. Viruset spres med blod og kan utløse allergilignende reaksjoner i huden, eller viruset kan slå . Atopisk ekseVanlig tilstand hos barn og voksne, med eksem som har en.


Kløende hudlidelse der man får kløende røde og lilla prikker i huden. Et eksem oppstår når hudens ytre beskyttelse, hudbarrieren, har blitt. Huden får da enten små prikker, blir rød og irritert eller så opplever man . Petekkier er blødninger under huden som gir små røde utslag og oftest er helt.


Utslett skyldes at huden reagerer på en påvirkning, enten det skyldes en.

Hos voksne kan utslett med herpesvirus, såkalt helvetesild (herpes zoster) gi. I vårt land er tørr hud som sprekker, flasser og klør en av de vanligste hudlidelsene. Voksne får oftest håndeksem; huden blir rø klør, det kan komme små .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg