fredag 29. april 2016

Fjerne fotvorte hos lege

VORTER: Vorter kan variere i utseendet, men siden viruset skader. Dersom du vil ha hjelp til å fjerne en fotvorte kan en lege eller en . Fotvorter opptrer ofte hos både barn og voksne.

Legemidler: Hvis vortene dine er spesielt vanskelige å fjerne, kan noen leger tilby en behandling. Legen kan frysebehandle vorter i 10–sekunder med flytende nitrogen. Det som ikke er anbefalt om du skal fjerne fotvorter er å skjære eller kutte de av. Jeg har vært hos legen og han har tatt på dem glitrende nitrogen som var -197 .

Vorter på føttene, såkalte fotvorter, er smittsomme og ofte smertefulle. Lær mer om fotvortebehandling og fjerning av fotvorter. Hos legen tar de derimot i bruk mer effektive vortemidler.


Har du et kjerringråd mot vorter som faktisk funker . Fjerne fotvorter hos fotpleierinnlegg6. Pasientinstruksjoner A - ÅBufretLignendeHos et mindretall () må man gi opp å fjerne vortene - selv om man behandler flere ganger. Hvis du er i tvil, ta kontakt med behandlende lege. Slike vorter forekommer hos 10- av barn i skolealder, og er vanligst fra 12-års-alderen.


Så tenkte å prøve å få de fjernet hos lege.

Når jeg hadde en vorte på hånda så gikk jeg til legen og fryste den ned ganger. Denne fjernes helt 1-ganger pr uke, før nytt smøres på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg