torsdag 28. april 2016

Kløe i ansiktet ikke utslett

Tenkte det kunne skyldes tørr hu men parfymefri hudkrem har ikke hjulpet. Det kan påvises bakenforliggende årsaker til kløe uten utslett i mellom 10. Trodde det kom av en gren som slo meg i ansiktet under trerydding.

Jeg er år, har ikke hatt noen sykdommer og levet et godt liv. Men den store lasten min har vært røyking. Sykdom i leveren kan forårsake plagsom og langvarig kløe. Siden det er ulike underliggende forklaringer, finnes ikke en behandling som er nyttig for alle. Kløe i huden kan ha flere forskjellige årsaker.


Lotion vil som regel ikke ha noen virkning da de inneholder mye vann. Jeg har den siste måneden væt plaget med at det klør så innmari på den. Har ikke utslett jeg heller, men jeg har faktisk klødd bort en føflekk.


FUKTIGHETSKREM MOT KLØE: Det hjelper mot det meste, men ikke. Voksne får vanligvis tørre og skjellende utslett, som regel i hud som ligger over ledd. Du kan klø over hele kroppen, men voksne får som oftest bare utslett på noen få steder.


Andre trenger stort sett ikke å smøre inn hode og ansikt. Kløende hu også kalt pruritus, kan skyldes en utslett.

En rekke forhold som ikke gjelder en utslett kan føre til at huden til å klø. Påfør en anti-klø krem ​​eller Calamine lotion til utslett område for lindrende. Andre områder, inkludert ansiktet og øynene kan bli involvert; helvetesild i en . Utslett kan både være kløende og ikke kløende. Blir man rammet av ømme og røde hevelser i huden, typisk i ansiktet, kan det være at man lider av akne, og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg