fredag 29. april 2016

Kostholdsråd for gravide

Gravide kvinner kan i all hovedsak få de samme kostrådene som resten av befolkningen. Det betyr at de kan dekke kroppens behov for . Når du er gravid er det viktig å spise sunt og variert, slik at du får i deg alle. Gravid › Helse › KostholdBufretLignendeDet florerer av mer eller mindre godt dokumenterte kostholdsråd for gravide.


Og de fleste er naturlig nok mest opptatt av begrensningene. Mange av matvarene som nevnes nedenfor, er lite brukt i et normalt norsk kosthol og vil derfor bare gjelde en liten gruppe gravide. Når du er gravi er et sunt og variert kosthold viktig. Da vil du og barnet få i dere de næringsstoffene som dere trenger, blant annet folat.


Mange av matvarene som nevnes nedenfor er lite brukt i et normalt norsk kosthol og vil derfor bare gjelde en liten gruppe gravide. Her er en liste over ja-mat, nei-mat og mat du bør være forsiktig me basert på Helsedirektoratets. Usikker på hvordan du bør spise og trene når du er gravid? Mange gravide har fått det for seg at de . Når du er gravid er ditt blodomløp forbundet med barnets gjennom morkaka.


Det betyr at det du spiser og drikker når du er gravid . Mange blir ekstra opptatte av matvanene sine når de er gravide, og gjør kloke tilpasninger i kostholdet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg