onsdag 13. april 2016

Migrene årsak

Forskerne vet ikke nøyaktig hva som er årsakene til migrene. Man vet imidlertid at det under migreneanfall skjer en rekke endringer i hjernen. Forskere er på sporet av årsaken til migrene.

Et gigantisk forskningsprosjekt i Norge og syv andre land har avslørt gener som utløser . Dette snur opp ned på oppfatningen av mekanismene bak migrene. Når skanninger viser at blodårene ikke utvider seg, må det være en annen årsak, sier . Hodepine av annen årsak en migrene kan selvfølgelig også være svært plagsom, men behandlingen av slik hodepine er forskjellig fra behandlingen av migrene .

En måling av blodgjennomstrømningen under anfall av migrene med aura, viser at man har nedsatt blodtilførsel som . Det finnes mange årsaker til hodepine og migrene og vi hjelper deg finne ut av hva som plager deg. Symptomer på migrene hos barn og unge; Behandling av migrene hos barn og unge; Legemidler som hjelper ved . Hva som er årsaken til migrene er ikke fullt klarlagt, men noen leger mener smerten kommer av at blodårene utvides i deler av hjernen. Man vet ikke helt hva som er årsaken til migrene, men det man vet er at det skjer en rekke endringer i hjernen under et anfall.


Nå har forskere funnet en genvariant som kan være årsak til migrene hos noen. Fem tips fra en lege som selv lever med migrene. Visste du at både for lite og for mye søvn kan være årsaker til migrene?


Det er viktig å ha en regelmessig tidsplan for å unngå dette problemet. Det er en sikker arvelig disposisjon for migrene, men man vet ikke om dette er den eneste årsaken til sykdommen. Man kjenner ikke årsaken i detalj, men man er sikker på at det er en betydelig arvelig disposisjon. Videre er det en rekke ytre faktorer som . Migrene er en form for hodepine som har fulgt menneskene gjennom alle tider,.


Migreneanfall gir kraftige smerter eller pulserende følelser på en side av. Man vet ikke hva som er den underliggende årsaken til migrene. Gå til Årsaker - Migrene er trolig arvelig.


Andre migreneutløsere er ost, appelsiner, sjokolade, sukker, rødvin, alkohol, søvnmangel, stress, hvile etter . En migrene aura er en forstyrrelse som oppstår før eller under omtrent 20. Mange opplever vanlig hodepine fra tid til annen, mens en mindre andel lider av migrene. Her tar vi opp årsaker og symptomer, og gir gode råd på veien til deg . En høy andel av barn, tenåringer og unge voksne med migrene ser ut til å ha mangler i vitamin riboflavin og koenzym Q– et .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg