torsdag 7. april 2016

Urinveisinfeksjon menn smitte

Urinveisinfeksjon (blærekatarr, cystitt) er en betennelsestilstand i urinblæren. Hvis en voksen mann får urinveisinfeksjon, har han ofte forstørret prostata eller nyresten. Det er altså ikke egentlig snakk om smitte.

ENKELT Å FOREBYGGE: Urinveisinfeksjon kan være veldig ubehagelig. Kvinner får urinveisinfeksjon mye lettere enn menn fordi veien fra . Grunnen er at det kan finnes bakterier i skjeden og hos mannen, som. Infeksjoner i urinveiene deles inn i øvre og nedre urinveisinfeksjon. Nedre urinveisinfeksjon omfatter urinblæren og urinrøret, mens øvre urinveisinfeksjon er en . Men smittemåten fra tarmen er ikke den eneste årsaken til urinveisinfeksjon. Kanksje et dumt spårsmål, men er tranebær også for menn?


Urinveisinfeksjon er smittsomt, så sjansen for at du kan ha smittet ham er . Jeg har fått stillt diagnosen urinveisinfeksjon og i den forbindelse har jeg et spørsmål. Kan denne sykdommen smitte for eksempel ved samleie . Jeg lurer derfor på hvor lenge det er til jeg kan ha samleie med kjæresten min, og om jeg kan drikke alkohol. Gå til UVI hos menn - Urinrøret hos menn er imidlertid langt, og denne smittemåten er. Videre kan også prostata infiseres hos menn (akutt prostatitt), .

Blærekatarr er en infeksjon i blæren som skyldes smitte av våre. Både kvinner og menn kan få smerter i nedre del av magen, over blæren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg